Brand: Palmonix
ZLT-C439

Scaun retro in stil elegant, tapitat, multicolor pentru living, salon sau bucatarii

198.00 lei

+
Scaun Retro in Stil Elegant, Tapitat, Multicolor pentru Living, Salon sau Bucatarii

Scaun Retro in Stil Elegant, Tapitat, Multicolor pentru Living, Salon sau BucatariiScaun cu design modern, unic perfect pentru orice interior modern. Fabricat din polipropilena cu un model interesant. Interiorul scaunului este umplut cu un burete moale pentru mai mult confort. Picioarele sunt din lemn, lacuit iar structura de armare este confectionata din otel, vopsit in negru.
Scaunul este potrivit in interioarele decorate modern cat si in restaurante, birouri sau cafenele. Inaltimea scaunului a fost aleasa in asa fel inca sa se potriveasca cu majoritatea mobilierului.
Caracteristici:

scaun pentru bucatarie, living sau birou;constructie durabila;forma confortabila;picioare din lemn, armate cu otel,inaltime 84 cm;distanta de la sol la sezut 45 cm;inalime spatar 42 cm;distanta intre picioarele scaunului 43 cm;culoare: multicolor.


Producator:

PalmonixCod:

ZLT3-C439

Poti comanda online produsul Scaun Retro in Stil Elegant, Tapitat, Multicolor pentru Living, Salon sau Bucatarii la pretul de 198lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Scaun retro in stil elegant, tapitat, multicolor pentru living, salon sau bucatarii , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Scaun retro in stil elegant, tapitat, multicolor pentru living, salon sau bucatarii poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 198.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Scaun retro in stil elegant, tapitat, multicolor pentru living, salon sau bucatarii prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 198.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 198.00 lei cat costa produsul cu codul ZLT-C439 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Scaun retro in stil elegant, tapitat, multicolor pentru living, salon sau bucatarii se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ZLT-C439 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Scaun retro in stil elegant, tapitat, multicolor pentru living, salon sau bucatarii , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Scaun retro in stil elegant, tapitat, multicolor pentru living, salon sau bucatarii a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Scaun retro in stil elegant, tapitat, multicolor pentru living, salon sau bucatarii

Comanda cu incredere