Brand:
APT-CA17F

Scaun prestige tapitat cu piele ecologica in stil scandinav pentru salon, bucatarie, sufragerie sau terasa, culoare negru

167.00 lei

+
Scaun Prestige Tapitat cu Piele Ecologica in Stil Scandinav pentru Salon, Bucatarie, Sufragerie sau Terasa, Culoare Negru

Un scaun modern și foarte confortabil, cu un design universal.Se potrivește perfect în interiorul oricărui interior, datorită simplității sale scandinave și a practicității neobișnuite. Scaunul este ideal pentru o sufragerie, dormitor, living elegant sau chiar o terasă. Utilizarea materialelor de înaltă calitate, cusăturii solide și a cadrelor precum și a picioarelor din lemn cu tampoane anti-zgârieturi garantează utilizarea îndelungată și fără probleme a mobilierului.Schimbați și reîmprospătați interiorul cu scaune stil scandinav!Caracteristicile produsului:

- Potrivit intr-un living elegant, in bucatarie sau chiar pe terase;

- Stilul elegant, scandinav, se potrivește perfect în toate interioarele.Materialele solide - asigură o utilizare lungă și fără probleme.

- Picioarele din lemn au plăcuțe care fac dificilă zgârierea podelei.

- Scaun confortabil, adânc, din plastic rezistent și moale!

- Asamblare rapidă și ușoară! Bolțuri și piulițe incluse.

- Foarte usor si usor de transportat si depozitat.Specificații:

- Materialul de acoperire: polipropilenă (PP)

- Material din material textil: piele eco

- Materialul picioarelor: lemn

- Picioarele: plăcuțe albe pentru a proteja împotriva zgârierii podelei

- Cadru: negru

- Scaun auto-asamblare

- Culoarea sezut+spatar: negru

- Culoarea piciorului: fag

- Greutate maxima suportata:120 kgDimensiuni:

- Înălțimea totală: 73 cm

- Lățimea scaunului: 48 cm

- Adâncimea scaunului: 38 cm

- Înălțimea spătarului scaunului: 28 cm

- Înălțimea de la sol la scaun: 45 cmÎn set:

- 1x scaun negru în stil DSW

- Elemente de asamblare.Poti comanda online produsul Scaun Prestige Tapitat cu Piele Ecologica in Stil Scandinav pentru Salon, Bucatarie, Sufragerie sau Terasa, Culoare Negru la pretul de 167lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Scaun prestige tapitat cu piele ecologica in stil scandinav pentru salon, bucatarie, sufragerie sau terasa, culoare negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Scaun prestige tapitat cu piele ecologica in stil scandinav pentru salon, bucatarie, sufragerie sau terasa, culoare negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 167.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Scaun prestige tapitat cu piele ecologica in stil scandinav pentru salon, bucatarie, sufragerie sau terasa, culoare negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 167.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 167.00 lei cat costa produsul cu codul APT-CA17F nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Scaun prestige tapitat cu piele ecologica in stil scandinav pentru salon, bucatarie, sufragerie sau terasa, culoare negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-CA17F atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Scaun prestige tapitat cu piele ecologica in stil scandinav pentru salon, bucatarie, sufragerie sau terasa, culoare negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Scaun prestige tapitat cu piele ecologica in stil scandinav pentru salon, bucatarie, sufragerie sau terasa, culoare negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Scaun prestige tapitat cu piele ecologica in stil scandinav pentru salon, bucatarie, sufragerie sau terasa, culoare negru

Comanda cu incredere