Brand: Palmonix
ZLT-C-440-ALB

Scaun paris milano logano pentru bucatarie sau living, culoare alb

161.00 lei

+
Scaun Paris Milano Logano pentru Bucatarie sau Living, Culoare Alb
Scaun Paris Milano Logano pentru Bucatarie sau Living, Culoare Alb

Design unic, constructie durabila si manopera atenta sunt atuurile care recomanda acest set de scaune Paris Milano Logano
Forma unica a scaunului asigură confort și siguranță în timpul utilizării. Se potrivesc intr-o bucatarie moderna sau in living. Datorita designului atragator aceste scaune nu se vor demoda niciodata.

Specificații:
-pentru realizarea șezutului și a spătarului s-a utilizat polipropilenă - un material foarte rezistent, care a fost configurat astfel încât să vă ofere confort.
-pentru realizarea picioarelor s-a folosit metal, iar în ciuda formelor sale neobișnuite, acestea sunt foarte stabile.
-material negru, rezistent, in capatul pricioarelor, a fost folosit la rândul său, pentru a creea protectii anti-zgariere si alunecare.
-scaunul are o formă diferită a picioarelor - aceasta evidențiindu-se de celelalte scaune prin acest aspect, atrage priviri.
- înălțime scaun: 85cm.
- înălțime spătar: 43cm.
- înălțime picioare: 42 cm.
- lățime scaun: 46cm.
- spațierea picioarelor: 44 cm.

Producator:PalmonixCod:ZLT4-C-440-alb

Poti comanda online produsul Scaun Paris Milano Logano pentru Bucatarie sau Living, Culoare Alb la pretul de 161lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Scaun paris milano logano pentru bucatarie sau living, culoare alb , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Scaun paris milano logano pentru bucatarie sau living, culoare alb poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 161.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Scaun paris milano logano pentru bucatarie sau living, culoare alb prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 161.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 161.00 lei cat costa produsul cu codul ZLT-C-440-ALB nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Scaun paris milano logano pentru bucatarie sau living, culoare alb se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ZLT-C-440-ALB atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Scaun paris milano logano pentru bucatarie sau living, culoare alb , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Scaun paris milano logano pentru bucatarie sau living, culoare alb a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Scaun paris milano logano pentru bucatarie sau living, culoare alb

Comanda cu incredere