Brand: Palmonix
ZLT-C455

Scaun modern tip balansoar, tapitat, multicolor pentru living, salon sau dormitor

315.00 lei

+
Scaun Modern tip Balansoar, Tapitat, Multicolor pentru Living, Salon sau Dormitor

Scaun Modern tip Balansoar, Tapitat, Multicolor pentru Living, Salon sau DormitorScaun tip balansoar perfect pentru momentele in care doriti sa va relaxati. Se potiveste in orice camera datorita designului vesel.
Fabricat din polipropilena cu un model interesant. Interiorul scaunului este umplut cu un burete moale pentru mai mult confort. Picioarele sunt din lemn, lacuit iar structura de armare este confectionata din otel.
Caracteristici:
scaun tip balansoar;design modern, unic;constructie durabila;forma confortabila;picioare armate metalic;usor de intretinut;inaltime 71 cm; latime sezut 54 cm;culoare multicolor.Producator:PalmonixCod:ZLT3-C455

Poti comanda online produsul Scaun Modern tip Balansoar, Tapitat, Multicolor pentru Living, Salon sau Dormitor la pretul de 315lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Scaun modern tip balansoar, tapitat, multicolor pentru living, salon sau dormitor , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Scaun modern tip balansoar, tapitat, multicolor pentru living, salon sau dormitor poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 315.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Scaun modern tip balansoar, tapitat, multicolor pentru living, salon sau dormitor prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 315.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 315.00 lei cat costa produsul cu codul ZLT-C455 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Scaun modern tip balansoar, tapitat, multicolor pentru living, salon sau dormitor se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ZLT-C455 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Scaun modern tip balansoar, tapitat, multicolor pentru living, salon sau dormitor , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Scaun modern tip balansoar, tapitat, multicolor pentru living, salon sau dormitor a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Scaun modern tip balansoar, tapitat, multicolor pentru living, salon sau dormitor

Comanda cu incredere