Brand: Palmonix
ZLT-C173-NEGRU

Scaun modern pentru bucatarie, living, sufragerie sau exterior, model c-173, culoare negru

118.00 lei

+
Scaun Modern pentru Bucatarie, Living, Sufragerie sau Exterior, Model C-173, Culoare Negru

Scaun Modern pentru Bucatarie, Living, Sufragerie sau Exterior, Model C-173, Culoare NegruScaunele ITALIANO moderne reprezintă o piesă ideală de mobilier pentru camera de zi, sufragerie sau chiar pentru exterior. Designul simplu în stil scandinav face ca scaunul să arate minunat atât în interiorul modern, cât și în interiorul clasic.
Cu o formă interesantă, scaunul ITALIANO se va potrivi perfect ca aspect, în orice cameră. Se potrivește pentru birou, restaurant, bucătărie, dar și in camera de zi sau sala de mese. Finisarea atentă a mobilierului mărește atractivitatea și designul modern, precum și forma interesantă, creând combinația perfectă pentru cei mai exigenți utilizatori.CARACTERISTICI:
-scaun confortabil.
-design modern.
-preț foarte accesibil.
-aspectul original.
-asamblare:10 min.MATERIALE DE EXECUȚIE:
-Culoare: negru
-Picioare din lemn de fag (cadru) + armătură metalică.
-Plastic din polipropilenă (spătar).
-Greutatea scaunului este de 5 kg.
-Încărcare maximă: 120 kg.Specificații:
-Dimensiune pachet: 58 x 53 x 57 cm / 16 kg.
-Culoare: negru
-Timp de instalare: 10 minProducator:PalmonixCod:ZLT3-C173-negru+B

Poti comanda online produsul Scaun Modern pentru Bucatarie, Living, Sufragerie sau Exterior, Model C-173, Culoare Negru la pretul de 118lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Scaun modern pentru bucatarie, living, sufragerie sau exterior, model c-173, culoare negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Scaun modern pentru bucatarie, living, sufragerie sau exterior, model c-173, culoare negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 118.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Scaun modern pentru bucatarie, living, sufragerie sau exterior, model c-173, culoare negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 118.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 118.00 lei cat costa produsul cu codul ZLT-C173-NEGRU nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Scaun modern pentru bucatarie, living, sufragerie sau exterior, model c-173, culoare negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ZLT-C173-NEGRU atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Scaun modern pentru bucatarie, living, sufragerie sau exterior, model c-173, culoare negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Scaun modern pentru bucatarie, living, sufragerie sau exterior, model c-173, culoare negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Scaun modern pentru bucatarie, living, sufragerie sau exterior, model c-173, culoare negru

Comanda cu incredere