Brand: Palmonix
GKW-5902340313244

Scaun modern kendo pentru bucatarie, living sau sufragerie, culoare negru

162.00 lei

+
Scaun Modern Kendo pentru Bucatarie, Living sau Sufragerie, Culoare Negru
Scaun Modern Kendo pentru Bucatarie, Living sau Sufragerie, Culoare Negru

Scaun confortabil și stabil cu sezut din plastic rezistent, picioare metalice finisaj aspect de lemn. Se potriveste perfect in interioarele finisate într-un stil modern.

O combinație unică de elemente din plastic cu metal finisaj cu aspect de lemn. Un scaun confortabil și stabil care se potrivește perfect cu interioarele finisate într-un stil modern. Scaunul va deveni un accent distinct în orice cameră. Este realizat din plastic rezistent, în timp ce picioarele metalice sunt finisate cu aspect de lemn.

Perfect pentru interior in stil:
-scandinav.
-Vintage.
-minimalist.

DESTINAȚIE:
-Saloane și bucătării moderne.
-Restaurante și baruri.
-Magazine exclusiviste, saloane de înfrumusețare și saloane de coafor.
-Oficii elegante, standuri la târguri, puncte de informare.

CARACTERISTICI:
-Perfect pentru interioare în stil scandinav.
-Scaunul este foarte confortabil.
-Design expresiv.
-Picioare din lemn.

DIMENSIUNI:
-Înălțime: 78 cm.
-Lățime: 36 cm.
-Adâncime: 37 cm.

-Înălțime baz - sezut: 44 cm.
-Lățime sezut: 42 cm.
-Adâncime sezut: 37 cm.

-Înălțime spătar: 36 cm.
-Lățimea spătar: 33 cm.

-Spațiere picioare: 37 x 36 cm.
-Sarcina maximă permisă: 120 kg.

MATERIAL:
-Sezut: plastic PP.
-Picioare: metal cu finisaj aspect de lemn.
-Tampoane de protecție sub picioare.

Culorile prezentate trebuie tratate ca ilustrative - ele pot fi diferite de cele reale, datorită diferitelor setări ale monitorului și procesului de prelucrare a imaginilor.

Producator:PalmonixCod:GKW-5902340313244

Poti comanda online produsul Scaun Modern Kendo pentru Bucatarie, Living sau Sufragerie, Culoare Negru la pretul de 162lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Scaun modern kendo pentru bucatarie, living sau sufragerie, culoare negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Scaun modern kendo pentru bucatarie, living sau sufragerie, culoare negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 162.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Scaun modern kendo pentru bucatarie, living sau sufragerie, culoare negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 162.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 162.00 lei cat costa produsul cu codul GKW-5902340313244 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Scaun modern kendo pentru bucatarie, living sau sufragerie, culoare negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul GKW-5902340313244 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Scaun modern kendo pentru bucatarie, living sau sufragerie, culoare negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Scaun modern kendo pentru bucatarie, living sau sufragerie, culoare negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Scaun modern kendo pentru bucatarie, living sau sufragerie, culoare negru

Comanda cu incredere