Brand: Palmonix
APT-CA17A

Scaun modern in stil scandinav pentru salon, bucatarie, sufragerie sau terasa, culoare alb

140.00 lei

+
Scaun Modern in Stil Scandinav pentru Salon, Bucatarie, Sufragerie sau Terasa, Culoare Alb
Scaun Modern in Stil Scandinav pentru Salon, Bucatarie, Sufragerie sau Terasa, Culoare Alb

Un scaun modern și foarte confortabil, cu un design universal.Se potrivește perfect în interiorul oricărui interior, datorită simplității sale scandinave și a practicității neobișnuite. Scaunul este ideal pentru o sufragerie, dormitor, living elegant sau chiar o terasă. Utilizarea materialelor de înaltă calitate, cusăturii solide și a cadrelor, precum și a picioarelor din lemn cu tampoane anti-zgârieturi garantează utilizarea îndelungată și fără probleme a mobilierului. Scaunul a fost proiectat pentru o asamblare rapidă

Schimbați și reîmprospătați interiorul cu scaune stil DSW!A 

Caracteristicile produsului:

Stilul elegant, scandinav, se potrivește perfect în toate interioarele.
Materialele solide asigură o utilizare lungă și fără probleme.
Picioarele din lemn au plăcuțe care fac dificilă zgârierea podelei.
Scaun confortabil din plastic rezistent la deteriorări!
Asamblare rapidă, elementele de asamblare incluse.
Foarte usor si usor de transportat si depozitat
Specificații:
Materialul scaunului: polipropilenă (PP)
Materialul picioarelor: lemn
Picioarele: plăcuțe albe pentru a proteja împotriva zgârierii podelei
Cadru: negru
Scaun auto-asamblare
Culoare sezut+spatar: alb
Culoarea piciorului: fag
Dimensiuni:
Înălțime totală: 80 cm
Lățimea scaunului: 62 cm
Adâncimea scaunului: 60 cm
Înălțimea spătarului scaunului: 34 cm
Înălțimea de la sol la scaun: 46 cm
În set:
1x scaun alb în stil DSW
elemente de asamblare.

Producator:PalmonixCod:APT15-CA17A

Poti comanda online produsul Scaun Modern in Stil Scandinav pentru Salon, Bucatarie, Sufragerie sau Terasa, Culoare Alb la pretul de 140lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Scaun modern in stil scandinav pentru salon, bucatarie, sufragerie sau terasa, culoare alb , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Scaun modern in stil scandinav pentru salon, bucatarie, sufragerie sau terasa, culoare alb poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 140.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Scaun modern in stil scandinav pentru salon, bucatarie, sufragerie sau terasa, culoare alb prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 140.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 140.00 lei cat costa produsul cu codul APT-CA17A nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Scaun modern in stil scandinav pentru salon, bucatarie, sufragerie sau terasa, culoare alb se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-CA17A atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Scaun modern in stil scandinav pentru salon, bucatarie, sufragerie sau terasa, culoare alb , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Scaun modern in stil scandinav pentru salon, bucatarie, sufragerie sau terasa, culoare alb a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Scaun modern in stil scandinav pentru salon, bucatarie, sufragerie sau terasa, culoare alb

Comanda cu incredere