Brand: EcoToys
MSTR-DBC01

Scaun inalt multifunctional pentru copii 2in1, picioare reglabile, masa detasabila, culoare alb/gri

277.00 lei

+
Scaun inalt multifunctional pentru copii 2in1, picioare reglabile, masa detasabila, culoare alb/gri
Scaun inalt multifunctional pentru copii 2in1, picioare reglabile, masa detasabila, culoare alb/gri

Scaun multifuncțional, sigur și în același timp foarte confortabil pentru hrănirea celor mici.
Un scaun bine conturat care garantează poziția corectă. Tava este detașabilă. Husa este din material durabil si poate fi indepartata si spalata la 30 de grade. Picioarele scaunului este din lemn.Distanta dintre picioare oferă scaunului stabilitate. Marginile ridicate ale tăvii protejeaza podeaua sau covorul de eventualele "accidente"
Scaunul are o construcție stabilă și ușoară, care permite ajustarea ușoară.
Este prevazut cu centuri pentru siguranta celui mic.

Specificatii:
- pentru copii cu varsta de la 6 la 36 luni;
- greutate maxima suportata: 25 kg;
- inaltime 83 cm;
- dimensiunea tăvii:35x19 cm;
- greutate 8 kg;
- certificari: SGS, EN14988;
- picioare antialunecare
- picioare din lemn;
- culoare scaun: alb/gri

Producator:EcoToysCod:MSTR7-DBC01

Poti comanda online produsul Scaun inalt multifunctional pentru copii 2in1, picioare reglabile, masa detasabila, culoare alb/gri la pretul de 277lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Scaun inalt multifunctional pentru copii 2in1, picioare reglabile, masa detasabila, culoare alb/gri , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Scaun inalt multifunctional pentru copii 2in1, picioare reglabile, masa detasabila, culoare alb/gri poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 277.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Scaun inalt multifunctional pentru copii 2in1, picioare reglabile, masa detasabila, culoare alb/gri prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 277.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 277.00 lei cat costa produsul cu codul MSTR-DBC01 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Scaun inalt multifunctional pentru copii 2in1, picioare reglabile, masa detasabila, culoare alb/gri se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MSTR-DBC01 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Scaun inalt multifunctional pentru copii 2in1, picioare reglabile, masa detasabila, culoare alb/gri , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Scaun inalt multifunctional pentru copii 2in1, picioare reglabile, masa detasabila, culoare alb/gri a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Scaun inalt multifunctional pentru copii 2in1, picioare reglabile, masa detasabila, culoare alb/gri

Comanda cu incredere