Brand: EcoToys
MSTR- DC01-MARO

scaun inalt de masa pentru copii 3in1, cu roti, spatar si tava reglabile, culoare alb/maro

332.00 lei

Scaun inalt de masa pentru copii 3in1, cu roti, spatar si tava reglabile, culoare alb/maro

Scaun inalt de masa pentru copii 3in1, cu roti, spatar si tava reglabile, culoare alb/maro

Scaun pentru hrănirea bebelasilor cu posibilitatea de a-și adapta funcționalitatea la diferite stadii ale dezvoltării copiilor de la 6 luni pana la 3 ani. Scaunul poate fi utilizat în 3 moduri diferite.

VARIANTA I - Scaun de hrănire
VARIANTA II - Un scaun și o masă mică pe roți
VARIANTA III- Scaun balansoar

- Scaun confortabil cu centuri de siguranță.
- Reglarea unghiului scaunului.
- Roțile cu frâne - puteți deplasa întregul scaun într-un mod ușor și rapid.
- Construcție stabilă, de înaltă calitate a materialelor utilizate, ceea ce confirmă certificarea produsului.
- Certificarea EN 14988.
- Construcție stabilă.
- de la a 6-a lună până la vârsta de 3 ani.
- Tava reglabila si detașabilă.
- Greutatea maximă suportata de până la 25 kg.
- Culoare alb si maro
- Inaltime scaun 110 cm;

VARIANTA I - scaun hranire
- permite reglarea unghiului scaunului.
- roți cu frane - puteți deplasa întregul scaun într-un mod ușor și rapid.
- Construcție stabilă, de înaltă calitate a materialelor utilizate, ceea ce confirmă certificarea produsului.
- Certificarea EN 14988 (cerințe speciale pentru scaunele pentru copii)
VARIANTA II Un scaun și o masă mică pe roți
- Această variantă este dedicată copiilor puțin mai mari.
- Scaunul poate fi folosit și cu tava, păstrând toate funcționalitățile sale (curele, poziția reglabilă a tăvii și unghiul de înclinare a spătarului).
VARIANTA III
- În această variantă, scaunul se transformă într-un balansoar / leagăn, care, fără îndoială, vă va înfunda în curând copilul.
În set veți găsi toate elementele necesare pentru asamblare.

Producator:EcoToysCod:MSTR7- DC01-maro

Poti comanda online produsul Scaun inalt de masa pentru copii 3in1, cu roti, spatar si tava reglabile, culoare alb/maro la pretul de 332lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul scaun inalt de masa pentru copii 3in1, cu roti, spatar si tava reglabile, culoare alb/maro , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul scaun inalt de masa pentru copii 3in1, cu roti, spatar si tava reglabile, culoare alb/maro poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 332.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul scaun inalt de masa pentru copii 3in1, cu roti, spatar si tava reglabile, culoare alb/maro prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 332.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 332.00 lei cat costa produsul cu codul MSTR- DC01-MARO nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul scaun inalt de masa pentru copii 3in1, cu roti, spatar si tava reglabile, culoare alb/maro se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MSTR- DC01-MARO atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului scaun inalt de masa pentru copii 3in1, cu roti, spatar si tava reglabile, culoare alb/maro , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul scaun inalt de masa pentru copii 3in1, cu roti, spatar si tava reglabile, culoare alb/maro a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.


scaun inalt de masa pentru copii 3in1, cu roti, spatar si tava reglabile, culoare alb/maro

Comanda cu incredere