Brand: Malatec
MXY-2727

Scaun de birou directorial mobil rotativ, spatar ventilat, reglabil pe inaltime, culoare negru

236.00 lei

+
Scaun de Birou Directorial Mobil Rotativ, Spatar Ventilat, Reglabil pe Inaltime, Culoare Negru

Scaun de Birou Directorial Mobil Rotativ, Spatar Ventilat, Reglabil pe Inaltime, Culoare NegruCaracteristici:
-spătar acoperit cu o plasă pentru o ventilație excelentă.
-TILT - funcția de balansare și înclinare a spătarului util în momentul relaxării cu blocarea spătarului.
-amortizor cu gaz, reglare înălțime.
-lat - incapator, spătar și șezut late - spatioase.

SPECIFICAȚII:
-culoare: negru.-
-material: net (sezut), plasă (spătar).
-cadru: metal + plastic.
-mecanism: pârghie (fluture).
-reglare înălțime scaun: 46-57cm.
-încărcare maximă: până la 130 kg.
-greutate scaun: ~ 11 kg.
-functii:
* TILT.* funcția de balansare și înclinarea spătarului.* reglarea înălțimii scaunului 10 cm (amortizor pe gaz - reglare netedă).* 5 - baze metalice (picioare).* asamblare ușoară, rapidă (chiar și 10 minute).Birou de birou rotativ, ventilat . Funcția TILT vă permite să balansați și să înclinați scaunul, ceea ce vă va permite să vă relaxați.

Scaunul asigură confortul muncii pentru multe ore și datorită faptului că este acoperit cu plasă, acesta asigură o ventilație perfectă și disiparea căldurii.Amortizorul pe gaz permite reglarea lină a înălțimii scaunului - il puteți regla perfect nevoilor dvs. Scaunul are și un sistem de blocare a spătarului. Asamblarea este ușoara, durează aproximativ 10 minute, nu necesită unelte suplimentare.Producator:MalatecCod:MXY13-2727

Poti comanda online produsul Scaun de Birou Directorial Mobil Rotativ, Spatar Ventilat, Reglabil pe Inaltime, Culoare Negru la pretul de 236lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Scaun de birou directorial mobil rotativ, spatar ventilat, reglabil pe inaltime, culoare negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Scaun de birou directorial mobil rotativ, spatar ventilat, reglabil pe inaltime, culoare negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 236.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Scaun de birou directorial mobil rotativ, spatar ventilat, reglabil pe inaltime, culoare negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 236.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 236.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-2727 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Scaun de birou directorial mobil rotativ, spatar ventilat, reglabil pe inaltime, culoare negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-2727 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Scaun de birou directorial mobil rotativ, spatar ventilat, reglabil pe inaltime, culoare negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Scaun de birou directorial mobil rotativ, spatar ventilat, reglabil pe inaltime, culoare negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Scaun de birou directorial mobil rotativ, spatar ventilat, reglabil pe inaltime, culoare negru

Comanda cu incredere