Brand: Malatec
MXY-2731

Scaun de birou directorial mobil rotativ cu inaltime si spatar reglabile, sezut si tetiera reliefate, culoare negru

371.00 lei

+
Scaun de Birou Directorial Mobil Rotativ cu Inaltime si Spatar Reglabile, Sezut si Tetiera Reliefate, Culoare Negru
Scaun de Birou Directorial Mobil Rotativ cu Inaltime si Spatar Reglabile, Sezut si Tetiera Reliefate, Culoare Negru

Caracteristici:
-confortabil.
-acoperit cu piele ecologică foarte moale.
-bază - 5 brațe.
-TILT - funcția de balansare și înclinare a spătarului perfect pentru relaxare, blocare spătar.
-amortizor pe gaz pentru reglarea înălțimii.
-sezut și spătar reliefate, conturate + tetiera moale.

SPECIFICAȚII:
-culoare material: negru.
-material: piele eco.
-cadru: plastic.
-mecanism: pârghie (fluture).
-reglare înălțime scaun: 48-58cm.
-încărcare maximă: până la 130 kg.
-greutatea scaunului: ~ 15,5 kg.
-caracteristici:
- cotiere tapitate

- funcția TILT - balansarea și înclinarea spătarului.

- reglare înălțime scaun 10 cm (amortizor pe gaz - reglare netedă).

- bază cu 5 brațe - culoare argintiu.

- asamblare ușoară, rapidă (chiar 10-15 minute).

Scaunul de birou este acoperit cu piele eco moale. Acesta este conturat pentru a oferi un confort maxim, chiar și atunci in timpul ședințelor mai lungi.

Funcția TILT vă permite să balansați și să înclinați scaunul, ceea ce asigură confortul. Baza formata din 5 brațe este rotativa.

Amortizorul pe gaz permite reglarea lină a înălțimii scaunului - potrivire perfecta dupa nevoile dvs. Asamblare simpla, durează doar 10-15 minute, nu necesită unelte suplimentare.

Scaunul este moale și confortabil, cotierele sunt de asemenea imbracate in piele moale.

Producator:MalatecCod:MXY13-2731

Poti comanda online produsul Scaun de Birou Directorial Mobil Rotativ cu Inaltime si Spatar Reglabile, Sezut si Tetiera Reliefate, Culoare Negru la pretul de 371lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Scaun de birou directorial mobil rotativ cu inaltime si spatar reglabile, sezut si tetiera reliefate, culoare negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Scaun de birou directorial mobil rotativ cu inaltime si spatar reglabile, sezut si tetiera reliefate, culoare negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 371.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Scaun de birou directorial mobil rotativ cu inaltime si spatar reglabile, sezut si tetiera reliefate, culoare negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 371.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 371.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-2731 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Scaun de birou directorial mobil rotativ cu inaltime si spatar reglabile, sezut si tetiera reliefate, culoare negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-2731 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Scaun de birou directorial mobil rotativ cu inaltime si spatar reglabile, sezut si tetiera reliefate, culoare negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Scaun de birou directorial mobil rotativ cu inaltime si spatar reglabile, sezut si tetiera reliefate, culoare negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Scaun de birou directorial mobil rotativ cu inaltime si spatar reglabile, sezut si tetiera reliefate, culoare negru

Comanda cu incredere