Brand: Calviano
FJN-68

Scaun de bar hokey cu inaltime reglabila si spatar din piele ecologica, picior cromat, culoare negru

204.00 lei

+
Scaun de Bar Hokey cu Inaltime Reglabila si Spatar din Piele Ecologica, Picior Cromat, Culoare Negru
Scaun de Bar Hokey cu Inaltime Reglabila si Spatar din Piele Ecologica, Picior Cromat, Culoare Negru

Scaunele sunt potrivite pentru o bucatarie moderna. Odinioara, acestea se gaseau doar in cluburi de noapte sau in cafenele americane insa acum castiga din ce in ce mai multa popularitate ca mobilier de bucatarie sau mobilier de camera.

Scaunele pentru baruri se caracterizează prin stilistică remarcabilă și un confort sporit de utilizare.
Scaunul are un spatar ergonomic din piele ecologica de cea mai buna calitate. Este foarte usor de curatat.
Inaltimea scaunului poate fi reglata datorita amortizorului de gaz.

Caracteristici:

Inaltime reglabila;
Tapitat cu piele ecologica;
Scaun pivotant (360 de grade)
Spatar confortabil care ofera suport adecvat spatelui;
Picior din crom;
Protectie impotriva zgaraiturilor
Asamblare rapida, maxim 10 minute.
Culoare negru

Specificatii:

înălțimea spătarului interior: 30,0 cm
adâncime scaun: 36,0 cm
Lățime: 44,0 cm
lățimea spătarului în partea lombară:43,0 cm
Max. înălțime de la sol la spătar:111,0 cm
Min. înălțime de la sol la spătar:91,0 cm
Max. scaun înălțime: 81,0 cm
Min. scaun înălțime: 61,0 cm

Distanța dintre scaun și suportul pentru picioare: 34,0 cm
Lățimea suportului pentru picioare:30,0 cm
Material:
piele eco, oțel cromat
încărcare maximă: 100,0 kg

Producator:CalvianoCod:FJN3-68

Poti comanda online produsul Scaun de Bar Hokey cu Inaltime Reglabila si Spatar din Piele Ecologica, Picior Cromat, Culoare Negru la pretul de 204lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Scaun de bar hokey cu inaltime reglabila si spatar din piele ecologica, picior cromat, culoare negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Scaun de bar hokey cu inaltime reglabila si spatar din piele ecologica, picior cromat, culoare negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 204.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Scaun de bar hokey cu inaltime reglabila si spatar din piele ecologica, picior cromat, culoare negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 204.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 204.00 lei cat costa produsul cu codul FJN-68 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Scaun de bar hokey cu inaltime reglabila si spatar din piele ecologica, picior cromat, culoare negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul FJN-68 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Scaun de bar hokey cu inaltime reglabila si spatar din piele ecologica, picior cromat, culoare negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Scaun de bar hokey cu inaltime reglabila si spatar din piele ecologica, picior cromat, culoare negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Scaun de bar hokey cu inaltime reglabila si spatar din piele ecologica, picior cromat, culoare negru

Comanda cu incredere