Brand: Malatec
MXY-2730

Scaun birou rotativ, inaltime reglabila, culoare negru/portocaliu

149.00 lei

Scaun Birou Rotativ, Inaltime Reglabila, Culoare Negru/Portocaliu
Scaun Birou Rotativ, Inaltime Reglabila, Culoare Negru/Portocaliu

Scaun de birou pivotant, ventilat. Baza este formată din cinci brațe stabile.

Scaunul și spătarul oferă confort de lungă durată.
Datorită plasei spatarului, acesta oferă o ventilație ideală și o disipare a căldurii.

Manerul de sub scaun vă permite să reglați fără probleme înălțimea scaunului pentru nevoile dvs.

Instalarea este usoara (aprox. 10 minute) si nu necesita scule.
Scaunul este rotunjit și bine conturat pentru un confort maxim, chiar și dupa mai multe ore de folosinta.

Specificatii:- culoare: Negru/Portocaliu
- Reglarea înălțimii scaunului: 43-53cm
- Încărcătura maximă: 90 kg
- Greutatea scaunului: 8,7 kg

Producator:MalatecCod:MXY2-2730

Poti comanda online produsul Scaun Birou Rotativ, Inaltime Reglabila, Culoare Negru/Portocaliu la pretul de 149lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Scaun birou rotativ, inaltime reglabila, culoare negru/portocaliu , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Scaun birou rotativ, inaltime reglabila, culoare negru/portocaliu poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 149.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Scaun birou rotativ, inaltime reglabila, culoare negru/portocaliu prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 149.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 149.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-2730 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Scaun birou rotativ, inaltime reglabila, culoare negru/portocaliu se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-2730 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Scaun birou rotativ, inaltime reglabila, culoare negru/portocaliu , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Scaun birou rotativ, inaltime reglabila, culoare negru/portocaliu a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Scaun birou rotativ, inaltime reglabila, culoare negru/portocaliu

Comanda cu incredere