Brand: FDM
FDM-HOMEMAX-90X200

Saltea premium homemax cu strat nuca de cocos, dimensiuni 90x200x24cm pentru pat single

415.00 lei

+
Saltea Premium HomeMax cu Strat Nuca de Cocos, Dimensiuni 90x200x24cm pentru Pat Single
Saltea Premium HomeMax cu Strat Nuca de Cocos, Dimensiuni 90x200x24cm pentru Pat Single

1. Carcasă premium matlasată - antialergică cu structură membrană și ciclu extins de abraziune. Oferă prospețime și cel mai înalt nivel de igienă, datorită posibilității de fotografiere și de spălare.
2. Fibra de aer condiționat - un fleece pufos, care continuă să transporte aer și încălzește suplimentar salteaua.
3. Contribuția de nucă de cocos - are proprietati anti-fungice și proprietăți anti-alergice, îmbunătățește confortul somnului asigura o ventilație adecvată, și , de asemenea , crește puterea de saltea.
4. Spuma poliuretanică de 2 cm T25, cu densitate crescută, nu se deformează, garantând astfel confortul somnului.
5. Distanțier tapițat - crește rezistența saltelei, separă elementul de arc de spumă.
6. 18 cm DoubleHARD de buzunar - este împărțit în 9 zone de duritate saltea cu arcuri inovatoare Pocket PC, fiecare într - un acoperite separat cu un material extrem de elastic, un total de mai mult de 289 de izvoare / m2 , realizate în tehnologia de dublu temperare - pentru a crește durata de viață a peste 30 de ani.
7. Distanțier tapițat - crește rezistența saltelei, separă elementul de arc de spumă.
8. Spuma poliuretanică de 2 cm T25, cu densitate crescută, nu se deformează, garantând astfel confortul somnului.
9. Tehnologia adezivă HotMelt - nu conține componente volatile sau apă, datorită căruia adezivul nu miroase și este complet sigur.

Fundația produsului este cea mai dovedită și apreciată formă realizată din izvoare independente de buzunar care divizează salteaua în 9 zone. În inima sa există o sârmă extrem de durabilă, dublă crăpată, realizată în tehnologia DoubleHARD, în total peste 289 izvoare pe m2, a cărei durată de viață ajunge la 30 de ani! Funcționarea independentă a izvoarelor garantează că toate tipurile de rotație și găurire nu vor fi resimțite de cealaltă persoană. De asemenea, diferența de greutate nu contează, deoarece arcurile de buzunar nu creează o înclinare a saltelei sau o adâncitură în jurul unei persoane mai grele.

Acest model utilizează, de asemenea, un cartuș de nucă de cocos . Este o materie primă naturală, ecologică, derivată din cochilii de nucă de cocos. Fibrele de cocos sunt ușoare și aerisite, precum și foarte durabile și flexibile, rezistente la umiditate și deformare. Îmbunătățește circulația aerului în interiorul saltelei, evitând astfel transpirația excesivă. Nuca de cocos are proprietati antialergice, previne cresterea ciupercilor si acarienilor. Este recomandat în special pentru clienții care preferă saltele mai grele. O pânză sintetică pufoasă a fost aplicată pe inserția de nucă de cocos , care continuă să transporte aer și încălzește suplimentar salteaua.
Materialul recomandat în special persoanelor care suferă de alergii este latexul și nuca de cocos. Sunt materiale ecologice care nu absoarbă praful. Nu se dezvoltă microorganisme dăunătoare pe suprafața lor, așa că rămâne în stare proaspătă pentru o perioadă foarte lungă de timp.

Producator:FDMCod:FDM-homemax-90x200

Poti comanda online produsul Saltea Premium HomeMax cu Strat Nuca de Cocos, Dimensiuni 90x200x24cm pentru Pat Single la pretul de 415lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Saltea premium homemax cu strat nuca de cocos, dimensiuni 90x200x24cm pentru pat single , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Saltea premium homemax cu strat nuca de cocos, dimensiuni 90x200x24cm pentru pat single poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 415.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Saltea premium homemax cu strat nuca de cocos, dimensiuni 90x200x24cm pentru pat single prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 415.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 415.00 lei cat costa produsul cu codul FDM-HOMEMAX-90X200 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Saltea premium homemax cu strat nuca de cocos, dimensiuni 90x200x24cm pentru pat single se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul FDM-HOMEMAX-90X200 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Saltea premium homemax cu strat nuca de cocos, dimensiuni 90x200x24cm pentru pat single , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Saltea premium homemax cu strat nuca de cocos, dimensiuni 90x200x24cm pentru pat single a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Saltea premium homemax cu strat nuca de cocos, dimensiuni 90x200x24cm pentru pat single

Comanda cu incredere