Brand: Palmonix
MXY-5726

Saltea pliabila din spuma pentru yoga sau fitness, culoare albastru, dimensiuni 170x60x1.5 cm

67.00 lei

Saltea pliabila din spuma pentru Yoga sau Fitness, culoare Albastru, dimensiuni 170x60x1.5 cm
Saltea pliabila din spuma pentru Yoga sau Fitness, culoare Albastru, dimensiuni 170x60x1.5 cm

SPECIFICAȚII:
-culoare: albastru.
-dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 170/60 / 1,5cm.
-greutate: 550g.

Salteaua pentru exercitii poate fi utilizata la domiciliu, la clubul de fitness sau la clasa de yoga. O puteți utiliza cu succes atât în a€‹a€‹interior cât și în aer liber. Performanța solidă conferă dreptul de a defini produsul ca produs de înaltă calitate oferind rezistenta și prelungind durata de viață a produsului fără a-și pierde proprietățile originale. Utilizarea materialului superior rezistent la umiditate și transpirație garantează igiena și confortul de utilizare. Structura netedă favorizează curățarea mai ușoară.

Salteaua este extrem de confortabilă, deoarece spuma folosită în mijloc este destul de groasă. Datorită acestui fapt, obținem confort și exercițile pe care aceasta devin o plăcere pură. Salteaua vă permite să vă relaxați și să vă destindeți și fară a impregna pielea.
Proiectata pentru exerciții fizice acasă, în clubul de fitness, în aer liber sau pe plajă, indiferent de condițiile meteorologice. De asemenea, este ideal pentru persoanele cu greutate corporală crescută.

Salteaua de exerciții este pliabila, așa că o putem lua intr-o călătorie sau club pentru activități sportive fără probleme. Este nevoie de puțin spațiu, fiind ușor de depozitat. Pe material au fost imprimate mai multe grafice, acestea sunt exerciții utile mai ales pentru începători.

Producator:PalmonixCod:MXY23-5726

Poti comanda online produsul Saltea pliabila din spuma pentru Yoga sau Fitness, culoare Albastru, dimensiuni 170x60x1.5 cm la pretul de 67lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Saltea pliabila din spuma pentru yoga sau fitness, culoare albastru, dimensiuni 170x60x1.5 cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Saltea pliabila din spuma pentru yoga sau fitness, culoare albastru, dimensiuni 170x60x1.5 cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 67.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Saltea pliabila din spuma pentru yoga sau fitness, culoare albastru, dimensiuni 170x60x1.5 cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 67.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 67.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-5726 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Saltea pliabila din spuma pentru yoga sau fitness, culoare albastru, dimensiuni 170x60x1.5 cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-5726 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Saltea pliabila din spuma pentru yoga sau fitness, culoare albastru, dimensiuni 170x60x1.5 cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Saltea pliabila din spuma pentru yoga sau fitness, culoare albastru, dimensiuni 170x60x1.5 cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Saltea pliabila din spuma pentru yoga sau fitness, culoare albastru, dimensiuni 170x60x1.5 cm

Comanda cu incredere