Brand: Palmonix
APT-AG438C

Saltea pentru presopunctura, dimensiune 170x35cm

65.00 lei

+
Saltea pentru Presopunctura, Dimensiune 170x35cm
Saltea pentru Presopunctura, Dimensiune 170x35cm

Salteaua este echipata cu pietre speciale ( din plastic) si este un ajutor deosebit pentru persoanele care suferă de dureri de picioare. Ea face posibilă reducerea durerii și îmbunătățirea circulației sângelui în picioare și, mai presus de toate, ameliorarea acestora. Datorită dotării matului cu multe puncte de masaj, după câteva minute veți simți căldura liniștitoare și picioarele se vor simți mult mai bine.

Caracteristici:

- echipata cu o mulțime de pietre pentru presopunctură;
- Eficace în ameliorarea durerii și tensiunii în picioare.
- Produsul vă va oferi sănătate, energie.

Specificații:
- Dimensiuni: 170 cm x 34,5 cm x 1,5 cm
- Material: ABS
- Culoare saltea: negru
- Culoarea pietrelor: multicolor

Beneficiile folosirii saltelei:
- scutire de dureri de spate, gat, umeri, șolduri și articulații
- îmbunătățirea circulației sângelui
- creșterea energiei fizice și puterea
- relaxare mentală și fizică a întregului corp
- reducerea tensiunii musculare
- creșterea nivelului de endorfine (hormonii fericirii)
- oxigenarea organismului
- efecte benefice asupra psihicului

NOTĂ!
Nu utilizați salteaua dacă suferiți de tulburări de coagulare a sângelui (inclusiv hemofilie), dacă utilizați anticoagulante sau aveți o piele foarte sensibilă!
Prima utilizare poate provoca un anumit disconfort. Este necesar să așteptați câteva minute până când picioarele se vor obișnui cu atingerea covorului.
Nu spălați covorașul în mașina de spălat și nu-l uscați în masina. Poate fi spălat numai cu mâna, folosind detergenti delicati.

Producator:PalmonixCod:APT17-AG438C

Poti comanda online produsul Saltea pentru Presopunctura, Dimensiune 170x35cm la pretul de 65lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Saltea pentru presopunctura, dimensiune 170x35cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Saltea pentru presopunctura, dimensiune 170x35cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 65.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Saltea pentru presopunctura, dimensiune 170x35cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 65.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 65.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG438C nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Saltea pentru presopunctura, dimensiune 170x35cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG438C atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Saltea pentru presopunctura, dimensiune 170x35cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Saltea pentru presopunctura, dimensiune 170x35cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Saltea pentru presopunctura, dimensiune 170x35cm

Comanda cu incredere