Brand: Palmonix
TKG-762

Saltea gonflabila tip sezlong lazy bag pentru plaja sau piscina, umflare rapida fara pompa + rucsac depozitare

61.00 lei

+
Saltea Gonflabila tip Sezlong Lazy Bag pentru Plaja sau Piscina, Umflare Rapida fara Pompa + Rucsac Depozitare

Saltea Gonflabila tip Sezlong Lazy Bag pentru Plaja sau Piscina, Umflare Rapida fara Pompa + Rucsac Depozitare
Saltea gonflabilă Lazy Bag. Salteaua are 2 camere, acoperite în interior cu o folie groasă, care nu permite aerului să treacă. Pentru a umfla salteaua trebuie doar sa prindeți aerul - acțiunea este foarte simplă și rapidă de făcut. E suficient să desfaceti salteaua cu capatul contra vântului, iar aceasta va fi umplută cu aer, apoi închideți cataramele și gata.Caracteristicile produsului:
-Umflarea durează câteva secunde.
-Husa confortabilă și rezistenta.
-Material rezistent: nylon + membrană interioară.
-Catarama cu blocare pentru protecție suplimentară.
-Dimensiuni mici în stare pliată pentru transport.
-Dimensiunile maxime după desfășurare pentru utilizare: 2.6 m x 0.8 m.
-Canapeaua poate fi folosită ca o saltea pentru înot, chiar și în apă sărată.Avantajul produsului este că nu aveți nevoie de nicio pompa sau alte accesorii pentru umflare. Nu trebuie să luați saltele grele cu dvs. și apoi să pierdeți mult timp pentru a scoate aerul din ele.
Tot ce vă trebuie este aceasta saltea care se potrivește perfect tuturor evenimentelor în aer liber, plajelor, piscinei etc.Este foarte confortabila și ușor de transportat.
Puteți să o luați cu ușurință într-o călătorie.
Un produs excelent pentru vacanță, relaxare în aer liber și acasă.Disponibil in mai multe culori.În set:
-1x sezlong / saltea
-1x husa protectie.

Producator:

PalmonixCod:

TKG2-762

Poti comanda online produsul Saltea Gonflabila tip Sezlong Lazy Bag pentru Plaja sau Piscina, Umflare Rapida fara Pompa + Rucsac Depozitare la pretul de 61lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Saltea gonflabila tip sezlong lazy bag pentru plaja sau piscina, umflare rapida fara pompa + rucsac depozitare , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Saltea gonflabila tip sezlong lazy bag pentru plaja sau piscina, umflare rapida fara pompa + rucsac depozitare poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 61.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Saltea gonflabila tip sezlong lazy bag pentru plaja sau piscina, umflare rapida fara pompa + rucsac depozitare prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 61.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 61.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-762 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Saltea gonflabila tip sezlong lazy bag pentru plaja sau piscina, umflare rapida fara pompa + rucsac depozitare se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-762 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Saltea gonflabila tip sezlong lazy bag pentru plaja sau piscina, umflare rapida fara pompa + rucsac depozitare , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Saltea gonflabila tip sezlong lazy bag pentru plaja sau piscina, umflare rapida fara pompa + rucsac depozitare a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Saltea gonflabila tip sezlong lazy bag pentru plaja sau piscina, umflare rapida fara pompa + rucsac depozitare

Comanda cu incredere