Brand: Iso Trade
MXY-163

Saltea din spuma pvc pentru yoga sau gimnastica

33.00 lei

+
Saltea din Spuma PVC pentru Yoga sau Gimnastica
Saltea din Spuma PVC pentru Yoga sau Gimnastica

Patul este destinat pentru yoga și alte tipuri de exerciții. Datorită texturii materiale și speciale utilizate, matrița are proprietăți anti-alunecare pe două fețe care nu se deformează sub presiune.

Grosimea corectă a covorașului permite exercitarea confortabilă și confortabilă atât în a€‹a€‹pozițiile îngenuncheate, cât și în pozițiile culcate.

Destinația de utilizare - pentru sesiuni de antrenament de yoga, cluburi de fitness, exerciții de acasă, ca saltea pentru excursii turistice.

Specificatii: culoare - violet
material - spumă PVC,
grosime - 4 mm,
dimensiuni - 172,5 x 61 cm,
greutate - 965 g

Producator:Iso TradeCod:MXY7-163

Poti comanda online produsul Saltea din Spuma PVC pentru Yoga sau Gimnastica la pretul de 33lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Saltea din spuma pvc pentru yoga sau gimnastica , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Saltea din spuma pvc pentru yoga sau gimnastica poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 33.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Saltea din spuma pvc pentru yoga sau gimnastica prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 33.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 33.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-163 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Saltea din spuma pvc pentru yoga sau gimnastica se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-163 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Saltea din spuma pvc pentru yoga sau gimnastica , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Saltea din spuma pvc pentru yoga sau gimnastica a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Saltea din spuma pvc pentru yoga sau gimnastica

Comanda cu incredere