Brand: IsoTrade
MXY-584

Saltea din spuma pvc pentru yoga sau gimnastica, culoare roz, dimensiuni 174x61cm

37.00 lei

+
Saltea din Spuma PVC pentru Yoga sau Gimnastica, Culoare Roz, Dimensiuni 174x61cm
Saltea din Spuma PVC pentru Yoga sau Gimnastica, Culoare Roz, Dimensiuni 174x61cm

SPECIFICAȚII:
-culoare: roz.
-material: spumă PVC.
-grosime: 4mm.
-dimensiuni (lungime / lățime): 174x61cm.
-greutate: 965g.

Salteaua este destinata pentru yoga și alte tipuri de exerciții. Datorită texturii materialului special folosit, salteaua are proprietăți anti-alunecare pe ambele părți. Grosimea potrivită a acestuia permite exercitiile confortabile în a€‹a€‹diferite poziții.

Aplicație:
-pentru cursurile de yoga
-la cluburile de fitness
-pentru exerciții la domiciliu
-ca saltea pentru excursii turistice.

Producator:IsoTradeCod:MXY16-584

Poti comanda online produsul Saltea din Spuma PVC pentru Yoga sau Gimnastica, Culoare Roz, Dimensiuni 174x61cm la pretul de 37lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Saltea din spuma pvc pentru yoga sau gimnastica, culoare roz, dimensiuni 174x61cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Saltea din spuma pvc pentru yoga sau gimnastica, culoare roz, dimensiuni 174x61cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 37.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Saltea din spuma pvc pentru yoga sau gimnastica, culoare roz, dimensiuni 174x61cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 37.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 37.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-584 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Saltea din spuma pvc pentru yoga sau gimnastica, culoare roz, dimensiuni 174x61cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-584 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Saltea din spuma pvc pentru yoga sau gimnastica, culoare roz, dimensiuni 174x61cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Saltea din spuma pvc pentru yoga sau gimnastica, culoare roz, dimensiuni 174x61cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Saltea din spuma pvc pentru yoga sau gimnastica, culoare roz, dimensiuni 174x61cm

Comanda cu incredere