Brand: ATL
APT-AG44B

Saltea de masaj cu vibratii si incalzire 2-in-1 cu telecomanda, 2 trepte de masaj in 4 zone diferite ale corpului

190.00 lei

+
Saltea de masaj cu vibratii si incalzire 2-in-1 cu telecomanda, 2 trepte de masaj in 4 zone diferite ale corpului
Saltea de masaj cu vibratii si incalzire 2-in-1 cu telecomanda, 2 trepte de masaj in 4 zone diferite ale corpului

Salteaua pentru masaj este concepută pentru utilizarea acasă, este perfecta pentru a va relaxa corpul intreg.

Caracteristicile produsului

Produs nou de înaltă calitate.
Saltea pentru masaj cu funcție de încălzire. Este recomandat nu numai persoanelor care suferă de dureri de spate, ci și celor care lucreaza mult timp in pozitia șezut.
Fabricat din poliester negru este plăcut la atingere, rezistent la murdărie și usor de curatat.
Telecomanda inclusa ofera un control convenabil asupra tuturor functiilor saltelei.
Salteaua are in constructie 9 motoare de masaj si 4 zone de masaj cu posibilitatea de a le folosi individual sau toate in acelasi timp.
Aceasta permite masajul diferitelor părți ale corpului: partea de sus, partea de jos, partea inferioară a spatelui, coapse, cap, gât, umeri si picioare.
Functioneaza cu 2 grade de intensitate a masajului din fiecare zonă: înaltă și joasă.
Funcția de încălzire lombară.
Masajul vibrator calmeaza si vindeca dureri cum ar fi sciatica si durerile de spate.
În plus, accelerează procesul de recuperare musculara după exerciții fizice, leziuni, sprijină reabilitarea mobilității reduse a articulațiilor, îmbunătățește rezistența slabă și scăzută a corpului la boli, elimina durerea, calmeaza si relaxeaza, adauga vitalitate si energie, combate insomnia, stresul, starea rea de spirit.
Dimensiunile saltelei: 168 x 55 cm
Culoare: Negru

Include

Saltea cu masaj si telecomandă
Adaptor AC

Producator:ATLCod:APT8-AG44B

Poti comanda online produsul Saltea de masaj cu vibratii si incalzire 2-in-1 cu telecomanda, 2 trepte de masaj in 4 zone diferite ale corpului la pretul de 190lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Saltea de masaj cu vibratii si incalzire 2-in-1 cu telecomanda, 2 trepte de masaj in 4 zone diferite ale corpului , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Saltea de masaj cu vibratii si incalzire 2-in-1 cu telecomanda, 2 trepte de masaj in 4 zone diferite ale corpului poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 190.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Saltea de masaj cu vibratii si incalzire 2-in-1 cu telecomanda, 2 trepte de masaj in 4 zone diferite ale corpului prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 190.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 190.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG44B nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Saltea de masaj cu vibratii si incalzire 2-in-1 cu telecomanda, 2 trepte de masaj in 4 zone diferite ale corpului se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG44B atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Saltea de masaj cu vibratii si incalzire 2-in-1 cu telecomanda, 2 trepte de masaj in 4 zone diferite ale corpului , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Saltea de masaj cu vibratii si incalzire 2-in-1 cu telecomanda, 2 trepte de masaj in 4 zone diferite ale corpului a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Saltea de masaj cu vibratii si incalzire 2-in-1 cu telecomanda, 2 trepte de masaj in 4 zone diferite ale corpului

Comanda cu incredere