Brand: GTL
GTL-B28

Sac si covor 2-in-1 pentru jucarii, diametru 150cm

54.00 lei

+
Sac si Covor 2-in-1 pentru Jucarii, Diametru 150cm
Sac si Covor 2-in-1 pentru Jucarii, Diametru 150cm

Un sac pentru jucariile preferate ale copilului tau. După ce copilul dvs. a terminat de jucat, toate jucariile de pe covoras vor fi într-un singur loc.
După terminarea jocului, se închide și creăm un sac cu un mâner pe care îl putem închide în cameră.
Dimensiuni: diametru 150cm
Două buzunare pentru obiecte mici, mâner și agățat
culoare - albastru

Producator:GTLCod:GTL6-B28

Poti comanda online produsul Sac si Covor 2-in-1 pentru Jucarii, Diametru 150cm la pretul de 54lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Sac si covor 2-in-1 pentru jucarii, diametru 150cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Sac si covor 2-in-1 pentru jucarii, diametru 150cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 54.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Sac si covor 2-in-1 pentru jucarii, diametru 150cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 54.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 54.00 lei cat costa produsul cu codul GTL-B28 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Sac si covor 2-in-1 pentru jucarii, diametru 150cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul GTL-B28 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Sac si covor 2-in-1 pentru jucarii, diametru 150cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Sac si covor 2-in-1 pentru jucarii, diametru 150cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Sac si covor 2-in-1 pentru jucarii, diametru 150cm

Comanda cu incredere