Brand: Vitto
GKW-5907439175260

Sac reutilizabil pentru vidat haine sau textile diverse, dimensiune 50x80cm

15.00 lei

+
Sac Reutilizabil pentru Vidat Haine sau Textile Diverse, Dimensiune 50x80cm
Sac Reutilizabil pentru Vidat Haine sau Textile Diverse, Dimensiune 50x80cm

Caracteristici:
-Dimensiuni 50 x 80 cm.
-Material: nailon și polietilenă.
-Economisiti până la 75% din spațiu.
-Produs reutilizabil.
-Protejaza împotriva murdăriei, a prafului și a umidității.
-Ideal atunci când vă mutați sau călătoriți.
-Puteți stoca haine, așternuturi, pături etc.

Articolele stocate sunt protejate împotriva:
-umiditatii.
-mizeriei.
-mucegaiului.
-insectelor.
-mirosuri.

Utilizare:
-Elementele pentru depozitare trebuie plasate într-un sac. Nu împachetați prea multe articole într-o pungă.
-Trebuie să lasati spațiu liber între elemente și marginile pungii. Între obiecte și încuietoare, lăsați aproximativ 10 cm spațiu liber. Elementele pentru depozitare trebuie să fie curate și uscate.
-Apoi, sacul trebuie să fie închis cu grijă / strâns cu ajutorul glisorului atașat.
-Folosiți un aspirator pentru scoate aerul.
-La sfarsit închideți capacul sacului.

Haine depozitate fără aer pentru mai mult timp isi mențin aspectul de noi, nedeteriorate!

Producator:VittoCod:GKW-5907439175260

Poti comanda online produsul Sac Reutilizabil pentru Vidat Haine sau Textile Diverse, Dimensiune 50x80cm la pretul de 15lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Sac reutilizabil pentru vidat haine sau textile diverse, dimensiune 50x80cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Sac reutilizabil pentru vidat haine sau textile diverse, dimensiune 50x80cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 15.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Sac reutilizabil pentru vidat haine sau textile diverse, dimensiune 50x80cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 15.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 15.00 lei cat costa produsul cu codul GKW-5907439175260 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Sac reutilizabil pentru vidat haine sau textile diverse, dimensiune 50x80cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul GKW-5907439175260 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Sac reutilizabil pentru vidat haine sau textile diverse, dimensiune 50x80cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Sac reutilizabil pentru vidat haine sau textile diverse, dimensiune 50x80cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Sac reutilizabil pentru vidat haine sau textile diverse, dimensiune 50x80cm

Comanda cu incredere