Brand: Palmonix
APT-BQ26A

Sac pentru dormit cu perna tip gluga pentru 1 persoana, culoare verde

65.00 lei

+
Sac pentru Dormit cu Perna tip Gluga pentru 1 Persoana, Culoare Verde
Sac pentru Dormit cu Perna tip Gluga pentru 1 Persoana, Culoare Verde

Sacul de dormit este ideal pentru serile racoroase la munte sau mare.
Acesta va ofera confortul necesar unui somn bun. Usor de transporat datorita modului de ambalare.
Dispune de o husa practica cu snur, utila atat pentru depozitare cat si pentru transport; se poate purta pe umar, ca o geanta.
Sacul de dormit este umplut cu fibra HOLLOW , de cea mai buna calitate. Datorita acestui lucru, sacul pastreaza caldura interioara.

Specificații:

Dimensiune : 200 cm x 70 cm
Dimensiuni (ambalat): 35 cm x 19 cm
Sacul de dormit se poate transfera si intr-o pilota confortabila ( doar deschideti fermoarul)
Greutate: 970 g
Material exterior: Poliester 190T
Materialul interior: poliester 210T
Umplere: 200 g / m2 (HollowTech FIBER)
Culoare externă: verde
Culoare internă: gri închis

Producator:PalmonixCod:APT17-BQ26A

Poti comanda online produsul Sac pentru Dormit cu Perna tip Gluga pentru 1 Persoana, Culoare Verde la pretul de 65lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Sac pentru dormit cu perna tip gluga pentru 1 persoana, culoare verde , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Sac pentru dormit cu perna tip gluga pentru 1 persoana, culoare verde poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 65.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Sac pentru dormit cu perna tip gluga pentru 1 persoana, culoare verde prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 65.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 65.00 lei cat costa produsul cu codul APT-BQ26A nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Sac pentru dormit cu perna tip gluga pentru 1 persoana, culoare verde se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-BQ26A atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Sac pentru dormit cu perna tip gluga pentru 1 persoana, culoare verde , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Sac pentru dormit cu perna tip gluga pentru 1 persoana, culoare verde a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Sac pentru dormit cu perna tip gluga pentru 1 persoana, culoare verde

Comanda cu incredere