Brand: Palmonix
ZLT-RUCSAC-20L-GALBEN

Sac impermeabil tip rucsac, inchidere cu catarama, pentru drumetii sau sporturi pe apa, volum 20l, galben

63.00 lei

Sac Impermeabil tip Rucsac, Inchidere cu Catarama, pentru Drumetii sau Sporturi pe Apa, Volum 20L, Galben
Sac Impermeabil tip Rucsac, Inchidere cu Catarama, pentru Drumetii sau Sporturi pe Apa, Volum 20L, Galben

Sacii rezistenti la apă sunt caracterizati de durabilitate ridicată.

Ideal pentru orice excursie extremă, unde trebuie de asemenea să protejați bagajele.

Ei au, de asemenea, o utilizare excelentă, printre altele în timp ce practicati sporturi nautice (inclusiv canotaj și rafting).

Datorită bazei ovale, sacul este mult mai stabil, nu se rostogolește.

Nivelul de impermeabilizare este îmbunătățit suplimentar de îmbinări complet rezistente la apă, lipite, presate la cald și de o închidere de tip roll-up.

Detalii:
-impermeabil și durabil.
-cataramă de înaltă calitate.
-partea de jos presată la cald.
-manoperă perfectă.
-bretea reglabila și confortabila.
-dimensiuni: 50x37 cm.

Producator:PalmonixCod:ZLT5-rucsac-20L-galben

Poti comanda online produsul Sac Impermeabil tip Rucsac, Inchidere cu Catarama, pentru Drumetii sau Sporturi pe Apa, Volum 20L, Galben la pretul de 63lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Sac impermeabil tip rucsac, inchidere cu catarama, pentru drumetii sau sporturi pe apa, volum 20l, galben , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Sac impermeabil tip rucsac, inchidere cu catarama, pentru drumetii sau sporturi pe apa, volum 20l, galben poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 63.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Sac impermeabil tip rucsac, inchidere cu catarama, pentru drumetii sau sporturi pe apa, volum 20l, galben prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 63.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 63.00 lei cat costa produsul cu codul ZLT-RUCSAC-20L-GALBEN nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Sac impermeabil tip rucsac, inchidere cu catarama, pentru drumetii sau sporturi pe apa, volum 20l, galben se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ZLT-RUCSAC-20L-GALBEN atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Sac impermeabil tip rucsac, inchidere cu catarama, pentru drumetii sau sporturi pe apa, volum 20l, galben , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Sac impermeabil tip rucsac, inchidere cu catarama, pentru drumetii sau sporturi pe apa, volum 20l, galben a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Sac impermeabil tip rucsac, inchidere cu catarama, pentru drumetii sau sporturi pe apa, volum 20l, galben

Comanda cu incredere