Brand: AbarQS
STZ-MUMIA-1600-ROSU

Sac de dormit mumia cu perna tip gluga pentru camping si drumetii, culoare rosu

103.00 lei

Sac de Dormit Mumia cu Perna tip Gluga pentru Camping si Drumetii, Culoare Rosu
Sac de Dormit Mumia cu Perna tip Gluga pentru Camping si Drumetii, Culoare Rosu

Sacul de dormit este perfect pentru excursii si camping. Este umplut cu fibre tubulare din poliester care ofera o izolare termica perfecta si se caracterizeaza prin elasticitate si durabilitate foarte buna. Umplutura nu absoarbe umezeala si este antialergica. Isi pastreaza proprietatea de incalzire chiar si in conditii umede.

Specificatii:
- un sac usor si calduros care nu ocupa mult spatiu;
- cusaturi pentru a preveni deplasarea fibrelor;
- captuseala din material placut la atingere.

Specificații tehnice:
- Umplere: fibră de poliester de 350g / m2;
- Temperatura de confort 5 A° C;
- Temperatura maximă 14 A° C;
- Temperatura minimă -5 A° C;
- Materialul interior: Poliester;
- Material exterior: poliester 170T.

Dimensiuni:
- Greutate: 1,55 kg.
- Dimensiune 220 X 80 X 60 cm.
- Dimensiunea sacului ambalat 38 x 22 cm [aproximativ]

Producator:AbarQsCod:STZ4-mumia-1600-rosu

Poti comanda online produsul Sac de Dormit Mumia cu Perna tip Gluga pentru Camping si Drumetii, Culoare Rosu la pretul de 103lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Sac de dormit mumia cu perna tip gluga pentru camping si drumetii, culoare rosu , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Sac de dormit mumia cu perna tip gluga pentru camping si drumetii, culoare rosu poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 103.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Sac de dormit mumia cu perna tip gluga pentru camping si drumetii, culoare rosu prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 103.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 103.00 lei cat costa produsul cu codul STZ-MUMIA-1600-ROSU nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Sac de dormit mumia cu perna tip gluga pentru camping si drumetii, culoare rosu se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul STZ-MUMIA-1600-ROSU atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Sac de dormit mumia cu perna tip gluga pentru camping si drumetii, culoare rosu , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Sac de dormit mumia cu perna tip gluga pentru camping si drumetii, culoare rosu a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Sac de dormit mumia cu perna tip gluga pentru camping si drumetii, culoare rosu

Comanda cu incredere