Brand: Malatec
MXY-6375

Sac de box pentru antrenament cu suport de prindere, dimensiuni 130x35cm, culoare negru/alb

204.00 lei

Sac de Box pentru Antrenament cu Suport de Prindere, Dimensiuni 130x35cm, Culoare Negru/Alb
Sac de Box pentru Antrenament cu Suport de Prindere, Dimensiuni 130x35cm, Culoare Negru/Alb

FABRICAT DIN VINIL - material din vinil.
CUSATURI DUBLE - rezistența structurii este asigurată de cusatuile duble cu fire de rezistență crescută.
SPECIFICAȚII - dimensiuni (lungime / lățime) 130 / 35cm, greutatea setului 1,25kg.
SUPORT DE FIXARE - în set există toate elementele necesare pentru montarea echipamentului în tavan.
PENTRU UMPLERE - sacul trebuie umplut cu material sau resturi de materiale - acesta se poate ajusta în funcție de nevoile dvs.

SPECIFICAȚII:
-Dimensiuni (lungime / lățime): 130 / 35cm.
-Greutate set (fără umplere): 1,25 kg.
-Greutate cu ambalaj: 1,36 kg

Setul include:
-sac de box.
-kit de asamblare (fixare tavan).

Antrenamentul nu este doar o modalitate de a petrece timpul liber, ci și pentru mulți oameni, o adevărată pasiune și chiar un stil de viață. O atenție deosebită trebuie acordată echipamentului adecvat utilizat în timpul antrenamentelor. Acest lucru nu numai că va îmbunătăți abilitățile și tehnica formatorului, ci va garanta siguranța acestuia și va reduce riscul de rănire .

Sacul de box este un echipament de antrenament care, atunci când este folosit în mod corespunzător pentru posibilitatea instruirii de formare, vă permite să reduceți grăsimea corporală. Cu toate acestea, pentru ca formarea să fie cât mai eficientă, acest echipament trebuie să fie de o calitate adecvată și să aibă o rezistență împotriva forței loviturilor. Sacul de box este fabricat dintr-un material de vinil, care a fost consolidat în mod corespunzător cu fibre interne pentru a absorbi energia loviturilor. Durabilitatea structurii este garantată și de cusăturile duble realizate din fire de bază cu rezistență crescută.

In set este inclus un kit complet de componente necesare pentru instalarea echipamentului de formare: fixare tavan, 4 dibluri, carlig, lanțuri pentru agățat și 4 carabine pentru conectarea directă a lanțurilor la sac.

Sacul de box trebuie umplut materiale sau resturi de materiale - cele recomandate sunt bumbac, flanel și fleece datorită elasticității ridicate. Dacă doriti ca sacul să fie mai greu, se recomandă umplerea cu piele. În perioada inițială (pentru aproximativ 5 sesiuni de antrenament), umplutura din sac va tasa, ceea ce este un proces normal. Odată cu tasarea umplerii, după fiecare antrenament adăugați din nou umplutura in sac. De regulă, după 5 sesiuni de antrenament (în funcție de intensitate) nu o sa mai fie necesar să se completeze cu materiale de umplere.

Producator:MalatecCod:MXY13-6375

Poti comanda online produsul Sac de Box pentru Antrenament cu Suport de Prindere, Dimensiuni 130x35cm, Culoare Negru/Alb la pretul de 204lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Sac de box pentru antrenament cu suport de prindere, dimensiuni 130x35cm, culoare negru/alb , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Sac de box pentru antrenament cu suport de prindere, dimensiuni 130x35cm, culoare negru/alb poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 204.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Sac de box pentru antrenament cu suport de prindere, dimensiuni 130x35cm, culoare negru/alb prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 204.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 204.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-6375 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Sac de box pentru antrenament cu suport de prindere, dimensiuni 130x35cm, culoare negru/alb se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-6375 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Sac de box pentru antrenament cu suport de prindere, dimensiuni 130x35cm, culoare negru/alb , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Sac de box pentru antrenament cu suport de prindere, dimensiuni 130x35cm, culoare negru/alb a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Sac de box pentru antrenament cu suport de prindere, dimensiuni 130x35cm, culoare negru/alb

Comanda cu incredere