Brand: IsoTrade
MXY-6785

Rucsac ghiozdan dama elegant din piele eco pentru femei, culoare albastru

65.00 lei

+
Rucsac Ghiozdan Dama Elegant din Piele Eco pentru Femei, Culoare Albastru
Rucsac Ghiozdan Dama Elegant din Piele Eco pentru Femei, Culoare Albastru

Caracteristici:
BRETELE AJUSTABILE - capacitatea de a ajusta bretelele pe umeri conform așteptărilor individuale, ceea ce asigură confortul adecvat al utilizării.
INCHIDERE DUBLA - capacul rucsacului este fixat cu un clips magnetic și, în plus, o cureau interioară; buzunarul exterior se închide cu un fermoar.
SPECIFICAȚII - Material: piele-eco / metal; Dimensiuni (lățimea bazei / lungimea bazei / înălțime): 23/16/27, bretele reglabile pentru umeri 47-97cm, greutate 650g.
USOR DE TRANSPORTAT - rucsacul este spatios, adaposteste usor formatul A5 si majoritatea tabletelor sau mini-laptop-urilor. Are un compartiment principal, iar in mijloc se adauga 3 buzunare (inclusiv unul cu fermoar) si un buzunar exterior pe fermoar.
APLICARE PE SCARĂ LARGĂ - potrivită nu numai pentru școală și călătorii, ci și ca înlocuitor zilnic pentru o geantă; transportându-l in spate vă permite să luați bagaje suplimentare în mâini; rucsacul nu aluneca de pe umeri.

SPECIFICAȚII:
-culoare: albastru.
-încărcare maximă: 5 kg.
-capacitate: aproximativ 9L.
-material: piele ecologică, metal.
-numărul de separeuri principale: 1.
-buzunar cu fermoar exterior: 1.
-buzunar interior: 3 (1 cu fermoar, 2 buzunare).
-format: A5.
-dimensiuni rucsac (lățimea bazei / lungimea bazei / înălțimii): 23/16 / 27cm.
-bretele de umăr ajustabile: 47-97cm.
-greutate: 650g.

Transportarea celor mai necesare, dar și celor mai mari lucruri necesită utilizarea unui rucsac spațios. Un rucsac la îndemână, spațios, dar și elegant, cu bretele reglabile pentru umăr vă permite să luați cu dvs. toate elementele necesare. Datorită designului său atractiv, acesta arată elegant.

Acesta va fi cu succes o alternativă la o geantă sau ghiozdan și vă permite să transportați în siguranță obiecte personale. O dublă închidere protejează toate bagajele.

Buzunarele suplimentare pe laterale permit depozitarea mai multor bagaje și constituie un element decorativ. Rucsacul este fabricat din piele ecologică și, datorită texturii delicate din metal, este foarte elegant.

Rucsacul are un compartiment principal în care există un buzunar cu fermoar și două compartimente suplimentare pentru telefon. În afara, în partea din spate a rucsacului puteți găsi un buzunar cu fermoar, în care documentele sau portofelul pot fi depozitate.

Este rezistent la apă și, prin urmare, ușor de curățat in exterior. Umiditatea și murdăria nu penetrează structura materialului. În mijloc există o căptușeală moale, sintetică, care mărește confortul de utilizare și protejează suplimentar elementele din interior.

Partea inferioară este rigidă, astfel încât să puteți ptransporta și cărți mai grele sau alte lucruri în rucsac fără a vă îngrijora de deformarea excesivă.

Rucsacul poate fi folosit atât ca accesoriu cat și pentru călătorii sau cumpărături zilnice. Datorită bretelelor de umăr, rucsacul este mult mai practic decât o geantă.

Producator:IsoTradeCod:MXY14-6785

Poti comanda online produsul Rucsac Ghiozdan Dama Elegant din Piele Eco pentru Femei, Culoare Albastru la pretul de 65lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Rucsac ghiozdan dama elegant din piele eco pentru femei, culoare albastru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Rucsac ghiozdan dama elegant din piele eco pentru femei, culoare albastru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 65.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Rucsac ghiozdan dama elegant din piele eco pentru femei, culoare albastru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 65.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 65.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-6785 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Rucsac ghiozdan dama elegant din piele eco pentru femei, culoare albastru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-6785 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Rucsac ghiozdan dama elegant din piele eco pentru femei, culoare albastru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Rucsac ghiozdan dama elegant din piele eco pentru femei, culoare albastru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Rucsac ghiozdan dama elegant din piele eco pentru femei, culoare albastru

Comanda cu incredere