Brand: Action
STZ-126-M-ALBASTRU

Role reglabile 2-in-1 action pentru copii si adulti, marime m 37-40, culoare albastru

161.00 lei

Role Reglabile 2-in-1 Action pentru Copii si Adulti, Marime M 37-40, Culoare Albastru

Role Reglabile 2-in-1 Action pentru Copii si Adulti, Marime M 37-40, Culoare AlbastruRecomandate atat pentru incepatori cat si pentru cei avansati. Gheata este extrem de confortabila si protejeaza foarte bine glezna in timp ce sistemul elastic Flex Cuff permite o gama mai larga de miscari ale piciorului. Sistemul de inchidere/fixare se face prin sireturi, velcro si catarama. Sistemul de reglare a mărimii vă permite să modificați lungimea ghetei cu ajutorul unui singur buton.
Sunt prevazute cu un sistem interschimbabil, care permite transformarea rolei in patina. Inlocuirea sinei se face cu ajutorul unei chei imbus.ATENTIE!
Lama de iarna nu este inclusaAvantaje:
- Sistem de reglare rapidă a mărimii;
- Se pot folosi ca role vara sau ca patine iarna;Specificații:- Roți din cauciuc: diametrul 72 mm, duritate 82A;
- Sina aluminiu;
- Material exterior: polipropilenă, nylon si piele sintetica;
- Material interior: captuseala moale si confortabila;
- Sistem de inchidere: catarama Microlock, sireturi si velcro;
- Tip rulment: ABEC-7;
- Numar roti:4 ;
- Marime reglabila, M intre 37-40.Producator:ActionCod:STZ4-126-M-albastru

Poti comanda online produsul Role Reglabile 2-in-1 Action pentru Copii si Adulti, Marime M 37-40, Culoare Albastru la pretul de 161lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Role reglabile 2-in-1 action pentru copii si adulti, marime m 37-40, culoare albastru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Role reglabile 2-in-1 action pentru copii si adulti, marime m 37-40, culoare albastru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 161.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Role reglabile 2-in-1 action pentru copii si adulti, marime m 37-40, culoare albastru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 161.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 161.00 lei cat costa produsul cu codul STZ-126-M-ALBASTRU nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Role reglabile 2-in-1 action pentru copii si adulti, marime m 37-40, culoare albastru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul STZ-126-M-ALBASTRU atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Role reglabile 2-in-1 action pentru copii si adulti, marime m 37-40, culoare albastru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Role reglabile 2-in-1 action pentru copii si adulti, marime m 37-40, culoare albastru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Role reglabile 2-in-1 action pentru copii si adulti, marime m 37-40, culoare albastru

Comanda cu incredere