Brand: IsoTrade
MXY-4591

Robot de pornire multifunctional 12v - starter auto, voltmetru, compresor si lanterna incorporata, curent 300/600a

241.00 lei

+
Robot de Pornire Multifunctional 12V - Starter Auto, Voltmetru, Compresor si Lanterna Incorporata, Curent 300/600A
Robot de Pornire Multifunctional 12V - Starter Auto, Voltmetru, Compresor si Lanterna Incorporata, Curent 300/600A

Starter auto - dispozitiv de pornire, voltmetru, compresor si lanterna incorporata, curent 300/600A

STARTER auto
-dispozitiv de pornire multifuncțional, destinat pornirii vehiculului în timpul unei avarii a bateriei.
-lanternă încorporată cu halogen, voltmetru și compresor.
-mânerul pentru transportul și depozitarea cablurilor.
-Priză de alimentare de 12V DC.

SPECIFICAȚII:
-capacitatea bateriei: 10Ah
-tensiunea bateriei: 12V
-tip baterie: plumb-acid
-curent de pornire: 300A
-vârf curent: 600A
-lampă alimentare: 3,6W
-compresor: 250PSI
-iluminat: lanterna cu halogen
-ieșire: DC 12V
-protecție: protecție la suprasarcină
-dimensiuni: 34x31x16cm
-cablu: 40 cm
-Greutate: ~ 3.9 kg

Setul contine:
-dispozitiv de pornire.
-încărcătorul rețea.
-Încărcător 12V.
-Capete pentru compresor.

Dispozitiv de pornire multifuncțional destinat pornirii unui vehicul în timpul unei defecțiuni a bateriei autovehiculului sau a altora, pentru vehicule cu o capacitate cilindrica mai mică de 2 L. Se potrivește ideal în portbagaj și chiar sub scaunul din mașină datorită carcasei înguste. Mâner convenabil pentru transportul și depozitarea cablurilor - compresorul încorporat vă permite să umflați roțile, saltelele, mingile de plajă etc.

Incorporata lanternă cu halogen, voltmetru și compresor. Dispozitivul este la îndemână, ușor de transportat și depozitat. Priză cu alimentare de 12 V cc.

Pornire/ incarcare baterie- daca bateria masinii este prea slaba pentru a reusii sa porneasca motorul puteti folosii starter-ul pentru pornire.Inainte de asta asigurati-va ca toate consumabilile de curent sunt oprite( AC radio lumini)

1- verificati starea de incarcare a starter-ului daca este doar un singur led pornit nu il folositi
2- asigurati-va ca vehiculul este oprit
3- conectati clemele la baterie(cablul rosu la borna pozitiva "+" si cablul negru la o parte metalica a carosriei NU CONECTATI CABLUL NEGRU LA BORNA NEGATIVA A BATERIEI CI LA O PARTE METALICA DIN CAROSERIE!!!
4- puneti contactul
5-asteptati 1-2 minute
6- incercati sa porniti masina (NU INCERCATI PORNIREA MAI MULT DE 5-6 SECUNDE)
7- daca masina nu porneste asteptati 3 minute pana la o noua incercare
8- dupa ce porneste motorul deconectati cablul negru prima data dupa care cel rosu
9- reincarcati starterul cat mai repede

Producator:IsoTradeCod:MXY6-4591

Poti comanda online produsul Robot de Pornire Multifunctional 12V - Starter Auto, Voltmetru, Compresor si Lanterna Incorporata, Curent 300/600A la pretul de 241lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Robot de pornire multifunctional 12v - starter auto, voltmetru, compresor si lanterna incorporata, curent 300/600a , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Robot de pornire multifunctional 12v - starter auto, voltmetru, compresor si lanterna incorporata, curent 300/600a poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 241.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Robot de pornire multifunctional 12v - starter auto, voltmetru, compresor si lanterna incorporata, curent 300/600a prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 241.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 241.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-4591 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Robot de pornire multifunctional 12v - starter auto, voltmetru, compresor si lanterna incorporata, curent 300/600a se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-4591 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Robot de pornire multifunctional 12v - starter auto, voltmetru, compresor si lanterna incorporata, curent 300/600a , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Robot de pornire multifunctional 12v - starter auto, voltmetru, compresor si lanterna incorporata, curent 300/600a a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Robot de pornire multifunctional 12v - starter auto, voltmetru, compresor si lanterna incorporata, curent 300/600a

Comanda cu incredere