Brand: Inny
TKG-377

Robinet electric pentru incalzit apa, putere 3kw, apa calda instant, debit 1.5-2l/min

155.00 lei

+
Robinet Electric pentru Incalzit Apa, Putere 3KW, Apa Calda Instant, Debit 1.5-2L/min

Robinet Electric pentru Incalzit Apa, Putere 3KW, Apa Calda Instant, Debit 1.5-2L/minRobinet incalzit apă instant 3000W .Bateria care încălzește automat apa, Robinetul electric de încălzire este un sistem senzațional care încălzește instantaneu apa la 60 A° C. Aparatele standard de încălzire a apei, cum ar fi boilerele și sistemele de încălzire, necesită timp pentru a colecta cantitatea potrivită de apă fierbinte. Un robinet de încălzit apa controlat electric, nu necesită o așteptare lungă și enervanta - puteți obține apă caldă după doar 3 secunde!Montați bateria în bucătărie sau în baie și bucurați-vă imediat de apă caldă plăcută!Bateria electrica incalzeste apa in timpul curgerii acesteia, deci nu aveti nevoie de un sistem pentru a genera si mentine o temperatura constanta.În plus, Robinetul Instant Electric Water Batteries adaugă eleganță bucătăriei datorită formei rotunjite și finisajului cu plastic alb și metal.Avantaje:
-apă fierbinte imediat, până la 60 A° C în 3 secunde.
-nu neecesita instalrea unu boiler sau a unei încălziri centrale.
-reglarea temperaturii.
-simplitatea de asamblare și funcționare.
-economisire timp și bani.
-design elegant, simplu.
-dispozitiv pentru încălzirea instantanee a apei.
-tehnologia de încălzire directă a apei în timpul curgerii acesteia.
-diverse aplicații: spalare, supă de gătit, cafea, ceai etc.
-în set nu există garnituri inutile.
-setul este echipat cu sistemul de garnituri ORING.Specificații:
-înălțime: 210mm.
-lățime: 70 mm.
-lungime brat: 225mm
-lungime cablu: 1,5 m
-debitul de apă: 1,5 - 2 l / min
-Greutate: 772 g
-material: plastic, metal
-putere: 3kW
-tensiune: 220-240 V
-frecvență: 50 Hz
-presiune: 0,4 - 5 bari
-diametru: 21,8 mm, diametrul canalului de -scurgere: 20 mmProducator:Cod:TKG2-377

Poti comanda online produsul Robinet Electric pentru Incalzit Apa, Putere 3KW, Apa Calda Instant, Debit 1.5-2L/min la pretul de 155lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Robinet electric pentru incalzit apa, putere 3kw, apa calda instant, debit 1.5-2l/min , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Robinet electric pentru incalzit apa, putere 3kw, apa calda instant, debit 1.5-2l/min poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 155.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Robinet electric pentru incalzit apa, putere 3kw, apa calda instant, debit 1.5-2l/min prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 155.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 155.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-377 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Robinet electric pentru incalzit apa, putere 3kw, apa calda instant, debit 1.5-2l/min se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-377 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Robinet electric pentru incalzit apa, putere 3kw, apa calda instant, debit 1.5-2l/min , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Robinet electric pentru incalzit apa, putere 3kw, apa calda instant, debit 1.5-2l/min a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Robinet electric pentru incalzit apa, putere 3kw, apa calda instant, debit 1.5-2l/min

Comanda cu incredere