Brand: Palmonix
TKG-757-CADA

Robinet electric pentru incalzit apa cu dus, furtun + para, afisaj temperatura lcd, putere 3kw, apa calda instant, debit 2l/min, prindere pe cada sau chiuveta

172.00 lei

+
Robinet Electric pentru Incalzit Apa cu Dus, Furtun + Para, Afisaj Temperatura LCD, Putere 3KW, Apa Calda Instant, Debit 2L/min, Prindere pe Cada sau Chiuveta

Robinet Electric pentru Incalzit Apa cu Dus, Furtun + Para, Afisaj Temperatura LCD, Putere 3KW, Apa Calda Instant, Debit 2L/minATENTIE: Pentru montaj pe Cada sau Chiuveta (intrare in partea de jos)!!!
încălzitorul are o supapă care permite utilizarea unui duș sau a unui furtun
se livreaza cu furtun 140cm si para de dus incluseDaca aveti nevoie de apa calda in casa de vacanta, la tara, caminul studentesc sau apartament, acesta este produsul pentru dvs.

Cu Robinetul Electric Instant Water, obtineti apa calda de la robinet in doar cateva secunde.

Acesta este solutia perfecta pentru locuintele in care instalatia de apa calda nu functioneaza. Il puteti instala rapid si usor, fara ajutor profesionist. Incalzeste apa instant in cantitati nelimitate avand o utilizare facila.

Robinetul Electric Instant Water arata ca un robinet normal, dar in interior are un element ce incalzeste apa in numai 5 secunde la o temperatură de pana la 60A° C.

Consum redus de electricitate, apa, timp;

Usor de instalat si folosit;

Apa fierbinte (30-60 de grade) in doar 3-5 secunde;

Nu este nevoie de preincalzire, furnizeaza apa fierbinte tot timpul;

Rapid si eficient;

Ecran LCD pentru indicarea temperaturii apei;

Temperatura apei reglabila: de la 30 la 60 de grade;

Putere: 3000W, 222V.Poate fi folosit cu apa calda sau rece

Poti regla cu usurinta temperatura apei de la calduta la fierbinte.

Putere: 3 kW
Capacitate incalzire apa: 1.5-2L/minDaca doriti mai multa economie a apei, timp si energie se recomanda utilizarea unui robinet electric, care elimina chiar si pierderea de apa de pe conducta.Robinet Electric Instant Water este ideal pentru:

- locurile de camping si casele de vacanta

- locuintele fara sistem de incalzire a apei

- momentele cand se strica boilerul sau conducta de apa calda

- pentru bucatarie sau bucataria de varaCum se utilizează produsul?


Montați bateria deasupra chiuvetei sau a cazii de baie.
Când ledul de control roșu se aprinde, dispozitivul este gata de încălzire.
Apa caldă se obține după 5 secunde de curgere liberă a apei.
Cu mânerul puteți controla debitul de apă rece și caldă și amestecați-l pentru a obține temperatura potrivită.

Cum să îngrijești produsul?


Dispozitivul trebuie verificat periodic.
Curățați orificiile de scurgere prin deșurubare și clătire cu un curent puternic de apă și curățați depozitele acumulate.
Când există o mulțime de depozite, introduceți un fir de fier în interior și curățați găurile.
Robinetul trebuie pliat și strâns.
Dacă reduceți cantitatea de apă care curge, curățați filtrul de apă.

Setul conține:


Noul încălzitor de apă LCD de 3000W + mixer de duș
Furtun de duș 140cm
Cap de duș ecologic
Un canal metalic
Supapă de duș
Un set de garnituri
Reductie metalică a conexiunii cu apă la 3/4 inch
Carton original
Manual de utilizare


Specificații:

210mm înălțime
Lățimea de 70 mm
umăr lungime 225mm
cablu lungime 1,5 m
lungimea furtunului de duș 140cm
debitul de apă: 1,5 - 2 l / min
Greutate: 1025 g
material: plastic, metal
putere: 3kW
tensiune: 220-240 V
frecvență: 50 Hz
presiune: 0,4 - 5 bari
etanșeitatea la apă: IPX4
impactul diametru: 21,8 mm, diametrul canalului de scurgere: 20 mm
Poti comanda online produsul Robinet Electric pentru Incalzit Apa cu Dus, Furtun + Para, Afisaj Temperatura LCD, Putere 3KW, Apa Calda Instant, Debit 2L/min, Prindere pe Cada sau Chiuveta la pretul de 172lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Robinet electric pentru incalzit apa cu dus, furtun + para, afisaj temperatura lcd, putere 3kw, apa calda instant, debit 2l/min, prindere pe cada sau chiuveta , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Robinet electric pentru incalzit apa cu dus, furtun + para, afisaj temperatura lcd, putere 3kw, apa calda instant, debit 2l/min, prindere pe cada sau chiuveta poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 172.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Robinet electric pentru incalzit apa cu dus, furtun + para, afisaj temperatura lcd, putere 3kw, apa calda instant, debit 2l/min, prindere pe cada sau chiuveta prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 172.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 172.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-757-CADA nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Robinet electric pentru incalzit apa cu dus, furtun + para, afisaj temperatura lcd, putere 3kw, apa calda instant, debit 2l/min, prindere pe cada sau chiuveta se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-757-CADA atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Robinet electric pentru incalzit apa cu dus, furtun + para, afisaj temperatura lcd, putere 3kw, apa calda instant, debit 2l/min, prindere pe cada sau chiuveta , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Robinet electric pentru incalzit apa cu dus, furtun + para, afisaj temperatura lcd, putere 3kw, apa calda instant, debit 2l/min, prindere pe cada sau chiuveta a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Robinet electric pentru incalzit apa cu dus, furtun + para, afisaj temperatura lcd, putere 3kw, apa calda instant, debit 2l/min, prindere pe cada sau chiuveta

Comanda cu incredere