Brand: Palmonix
TKG-1314

Robinet electric flexibil pentru incalzit apa cu afisaj led, putere 3000 w, apa calda instant 30°c – 60°c

166.00 lei

+
Robinet Electric Flexibil pentru Incalzit Apa cu Afisaj LED, Putere 3000 W, Apa Calda Instant 30°C – 60°C

Robinet Electric Flexibil pentru Incalzit Apa cu Afisaj LED, Putere 3000 W, Apa Calda Instant 30A°C a€“ 60A°CUltimul model de încălzire independentă apă 3000W cu afișaj digital FLEX LCD. Bateria care încălzește automat apa. Robinetul electric este un sistem senzațional care încălzește instantaneu apa la 60 A° C. Echipamentele standard, cum ar fi cazanele și sistemele de încălzire, necesită timp pentru a colecta cantitatea potrivită de apă fierbinte.

Specificații:
-încălzire apa instant.
-canal scurgere apa flexibil.
-bateria SAPIR încălzește apa in timp ce curge.
-fara pierdere de energie și apă.
-reglarea temperatura.
-diverse aplicații: spalare, supă de gătit, cafea, ceai etc.
-montare ușoară și rapidă pe perete.
-instalare standard.
-sigilii necesare incluse în set.
-dimensiuni: 330x170 mm.
-lungimea cablului: 1,2 m.
-viteza de curgere a apei: 1,5-2 L / min.
-material: plastic, metal.
-alimentare: 220-240 V, ~ 50 Hz, 3000 W.
-presiune: 0,4 - 5 bari.

Producator:PalmonixCod:TKG10-1314

Poti comanda online produsul Robinet Electric Flexibil pentru Incalzit Apa cu Afisaj LED, Putere 3000 W, Apa Calda Instant 30°C – 60°C la pretul de 166lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Robinet electric flexibil pentru incalzit apa cu afisaj led, putere 3000 w, apa calda instant 30°c – 60°c , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Robinet electric flexibil pentru incalzit apa cu afisaj led, putere 3000 w, apa calda instant 30°c – 60°c poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 166.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Robinet electric flexibil pentru incalzit apa cu afisaj led, putere 3000 w, apa calda instant 30°c – 60°c prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 166.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 166.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-1314 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Robinet electric flexibil pentru incalzit apa cu afisaj led, putere 3000 w, apa calda instant 30°c – 60°c se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-1314 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Robinet electric flexibil pentru incalzit apa cu afisaj led, putere 3000 w, apa calda instant 30°c – 60°c , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Robinet electric flexibil pentru incalzit apa cu afisaj led, putere 3000 w, apa calda instant 30°c – 60°c a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Robinet electric flexibil pentru incalzit apa cu afisaj led, putere 3000 w, apa calda instant 30°c – 60°c

Comanda cu incredere