Brand: Alisan
ASN-AL018-VERDE

Rezerva mop din bumbac 250g, lungime 31cm, culoare verde

15.00 lei

+
Rezerva Mop din Bumbac 250g, Lungime 31cm, Culoare Verde
Rezerva Mop din Bumbac 250g, Lungime 31cm, Culoare Verde

Mop din fire verzi de bumbac, rezistent, ușor de folosit, ce asigură o absorbție ridicată.
Curăță ușor, fără să lase urme;
Filet conic din plastic ce se adaptează oricărui tip de mâner.
Greutate 250 Grame;
Lungime 31 cm.
Culoare:verde
Se recomanda pentru industria alimentara,zone unde se serveste sau se prepara mancare.

CODUL CULORILOR APROBAT DE U.E
ROSU=se utilizeaza pentru zonele de baie unde riscul de contaminare si infectii este foarte mare(vas de toaleta,pisoar)
GALBEN=pentru suprafete de baie cum este chiuveta,cada,dulap,oglinda,gresie,faianta,cabina de dus sau pentru sali de fitness,etc.
ALBASTRU=pentru suprafete generale cu risc scazut de contaminare cum ar fi instiutii publice(holuri,birouri)geamuri,pardoseli,etc
VERDE=pentru industria alimentara,zone unde se serveste sau se prepara mancare.

Producator:AlisanCod:ASN-AL018-verde

Poti comanda online produsul Rezerva Mop din Bumbac 250g, Lungime 31cm, Culoare Verde la pretul de 15lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Rezerva mop din bumbac 250g, lungime 31cm, culoare verde , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Rezerva mop din bumbac 250g, lungime 31cm, culoare verde poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 15.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Rezerva mop din bumbac 250g, lungime 31cm, culoare verde prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 15.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 15.00 lei cat costa produsul cu codul ASN-AL018-VERDE nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Rezerva mop din bumbac 250g, lungime 31cm, culoare verde se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ASN-AL018-VERDE atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Rezerva mop din bumbac 250g, lungime 31cm, culoare verde , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Rezerva mop din bumbac 250g, lungime 31cm, culoare verde a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Rezerva mop din bumbac 250g, lungime 31cm, culoare verde

Comanda cu incredere