Brand: IsoTrade
MXY-6811

Rezerva filament pentru creioane 3d, culoare negru, lungime 10m

14.00 lei

+
Rezerva filament pentru creioane 3D, culoare Negru, lungime 10m
Rezerva filament pentru creioane 3D, culoare Negru, lungime 10m

SPECIFICATII:
-culoare: negru.
-tipul rezervei: PLA.
-dimensiune (lungime / diametru): 10m / 1,75mm.
-greutate: 30g.

Desenul 3D este acum nu numai o oportunitate de a crea modele profesionale, ci si o modalitate de a pregăti proiecte artistice 3D. Cu rezerva puteti creea compozitii interesante. Acesta va fi o solutie potrivită pentru cei care îsi încep experienta cu creioanele 3D.

Producator:IsoTradeCod:MXY14-6811

Poti comanda online produsul Rezerva filament pentru creioane 3D, culoare Negru, lungime 10m la pretul de 14lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Rezerva filament pentru creioane 3d, culoare negru, lungime 10m , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Rezerva filament pentru creioane 3d, culoare negru, lungime 10m poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 14.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Rezerva filament pentru creioane 3d, culoare negru, lungime 10m prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 14.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 14.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-6811 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Rezerva filament pentru creioane 3d, culoare negru, lungime 10m se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-6811 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Rezerva filament pentru creioane 3d, culoare negru, lungime 10m , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Rezerva filament pentru creioane 3d, culoare negru, lungime 10m a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Rezerva filament pentru creioane 3d, culoare negru, lungime 10m

Comanda cu incredere