Brand: Mesko
ADL-MS 4465

Rasnita electrica pentru cafea, putere 110w, capacitate 70g

65.00 lei

+
Rasnita electrica pentru cafea, putere 110W, capacitate 70g

Rasnita electrica pentru cafea, putere 110W, capacitate 70gRasnita electrica, putere 110W pentru iubitorii de cafea aromată, proaspăt măcinată. Funcționează în liniște, la viteză ridicată și este protejat împotriva pornirii fără capac. Se livreaza cu un cuțit din oțel inoxidabil cu două lame și un capac transparent. Acesta vă permite să macinati până la 70 de grame de boabe deodată.Specificatii tehnice:
-Putere: 110 W.
-Cantitate de cafea măcinată: 70g.
-Viteză mare de măcinare.
-Functioneaza silențios.
-Cuțit dublu din oțel inoxidabil.
-Protecție împotriva pornirii fără capac.
-Capac transparent.
-Buton pornire.
-Alimentare: 220-240V ~ 50Hz.


Producator:MeskoCod:ADL8-MS 4465

Poti comanda online produsul Rasnita electrica pentru cafea, putere 110W, capacitate 70g la pretul de 65lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Rasnita electrica pentru cafea, putere 110w, capacitate 70g , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Rasnita electrica pentru cafea, putere 110w, capacitate 70g poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 65.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Rasnita electrica pentru cafea, putere 110w, capacitate 70g prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 65.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 65.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-MS 4465 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Rasnita electrica pentru cafea, putere 110w, capacitate 70g se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-MS 4465 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Rasnita electrica pentru cafea, putere 110w, capacitate 70g , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Rasnita electrica pentru cafea, putere 110w, capacitate 70g a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Rasnita electrica pentru cafea, putere 110w, capacitate 70g

Comanda cu incredere