Brand: GTL
GTL-M12A3

Raft suport pentru incaltaminte, capacitate 30 perechi de pantofi

49.00 lei

+
Raft Suport pentru Incaltaminte, Capacitate 30 Perechi de Pantofi
Raft Suport pentru Incaltaminte, Capacitate 30 Perechi de Pantofi

Un suport pentru încălțăminte durabil pentru companii, magazine, birouri și case particulare.

Caracteristicile produsului:
- ușor
- ușor de instalat
- după demontare, ocupă puțin spațiu
- pari din plastic, eco - cu tuburi de metal
- deține până la 30 de perechi de pantofi
- 10 de economisire a spațiului poziomów-
- posibilitatea de a adăuga sau scădea diferite niveluri de rafturi
- ambalate în ambalajul original
- realizat în trei secțiuni care pot fi combinate pentru a obține o mai mare înălțimi

descriere:
- dimensiuni minime: aprox . 50 x 16 x 48 cm
- dimensiunile maxime: aprox . 50 x 16 x 141 cm
- inaltime reglabila cca 51 cm. 96 cm, 141 cm
- numărul de nivele ajustabile: 1 - 10

Producator:GTLCod:GTL6-M12A3

Poti comanda online produsul Raft Suport pentru Incaltaminte, Capacitate 30 Perechi de Pantofi la pretul de 49lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Raft suport pentru incaltaminte, capacitate 30 perechi de pantofi , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Raft suport pentru incaltaminte, capacitate 30 perechi de pantofi poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 49.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Raft suport pentru incaltaminte, capacitate 30 perechi de pantofi prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 49.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 49.00 lei cat costa produsul cu codul GTL-M12A3 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Raft suport pentru incaltaminte, capacitate 30 perechi de pantofi se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul GTL-M12A3 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Raft suport pentru incaltaminte, capacitate 30 perechi de pantofi , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Raft suport pentru incaltaminte, capacitate 30 perechi de pantofi a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Raft suport pentru incaltaminte, capacitate 30 perechi de pantofi

Comanda cu incredere