Brand: ATL
APT-AG532

Raft / stativ extensibil pentru pantofi new mania

43.00 lei

Raft / stativ extensibil pentru pantofi New Mania
Raft / stativ extensibil pentru pantofi New Mania

Raft / stativ extensibil pentru pantofi

Foarte ușor și stabil raft multi-nivel pentru pantofi.

Caracteristicile produsului:

Brand de înaltă calitate
-Raft pentru pantofi, ideal pentru afaceri, magazin, birou și acasă. Este foarte ușor și are construcție stabilă.
-Ușor de instalat. Barele sunt realizate din material de plastic si metal.
-La periferii sunt amblasate trei găuri pentru montarea fiecarui tub, astfel încât să puteți ajusta rafturile atât pentru pantofi cu tocuri înalte cat și pentru cei cu tălpi plate.
-Kit-ul include un modul vizibil în imagine cu ajutorul caruia este posibil să se combine mai multe module.
-Aspect estetic - se încadrează în aspectul oricărei locuințe.
-Este un raft excelent, economisește spațiu necesar pentru magazin de pantofi.
Foarte ușor de asamblat și dezasamblați - dezmembrarea ocupă puțin spațiu.
Este ambalat într-o cutie robust si estetic

Specificații:
Bare de culoare: negru
Culoare traversele: gri
Dimensiuni: latime 63cm x inaltime 33cm x adancime 19cm

Producator:ATLCod:ANN-AG532

Poti comanda online produsul Raft / stativ extensibil pentru pantofi New Mania la pretul de 43lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Raft / stativ extensibil pentru pantofi new mania , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Raft / stativ extensibil pentru pantofi new mania poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 43.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Raft / stativ extensibil pentru pantofi new mania prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 43.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 43.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG532 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Raft / stativ extensibil pentru pantofi new mania se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG532 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Raft / stativ extensibil pentru pantofi new mania , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Raft / stativ extensibil pentru pantofi new mania a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Raft / stativ extensibil pentru pantofi new mania

Comanda cu incredere