Brand: Palmonix
GKW-SZAFKA-5-SZUF

Raft mobil din plastic cu 5 sertare multicolore, dimensiuni 98x37x37 cm

196.00 lei

Raft mobil din plastic cu 5 sertare multicolore, dimensiuni 98x37x37 cm
Raft mobil din plastic cu 5 sertare multicolore, dimensiuni 98x37x37 cm

Raft mobil bazat pe un cadru solid alb cu cinci sertare colorate. Sertarele sunt echipate cu mânere confortabile pentru o deschidere mai ușoară. Fabricat din plastic rezistent (polipropilenă) în culori vii. In partea de jos există roți care facilitează deplasarea raftului. Foarte ușor de curățat, pur și simplu curățați cu o lavetă umedă.

Specificatii:
-Cadru alb solid.
-Cinci sertare colorate cu mânere.
-Sertarele au un sistem de blocare pentru a preveni căderea.
-Fabricat din material plastic rezistent.
-Echipat cu roți.
-Ușor de curățat.

Dimensiuni:
-înălțime: 98 cm.
-lățime: 37 cm.
-adâncime: 37 cm.

Dimensiuni sertar:
-adâncime: 16,5 cm.
-lățime: 34 cm.
-lungime: 36,5 cm.

Producator:PalmonixCod:GKW2-szafka-5-szuf

Poti comanda online produsul Raft mobil din plastic cu 5 sertare multicolore, dimensiuni 98x37x37 cm la pretul de 196lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Raft mobil din plastic cu 5 sertare multicolore, dimensiuni 98x37x37 cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Raft mobil din plastic cu 5 sertare multicolore, dimensiuni 98x37x37 cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 196.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Raft mobil din plastic cu 5 sertare multicolore, dimensiuni 98x37x37 cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 196.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 196.00 lei cat costa produsul cu codul GKW-SZAFKA-5-SZUF nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Raft mobil din plastic cu 5 sertare multicolore, dimensiuni 98x37x37 cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul GKW-SZAFKA-5-SZUF atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Raft mobil din plastic cu 5 sertare multicolore, dimensiuni 98x37x37 cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Raft mobil din plastic cu 5 sertare multicolore, dimensiuni 98x37x37 cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Raft mobil din plastic cu 5 sertare multicolore, dimensiuni 98x37x37 cm

Comanda cu incredere