Brand: Palmonix
GKW-LENA-2IN1

Raft metalic lena 2 in 1 pentru depozitare incaltaminte, 4 nivele, reglabil in intervalul 61-114 cm

105.00 lei

Raft metalic Lena 2 in 1 pentru depozitare incaltaminte, 4 nivele, reglabil in intervalul 61-114 cm
Raft metalic Lena 2 in 1 pentru depozitare incaltaminte, 4 nivele, reglabil in intervalul 61-114 cm

Raft pentru încălțăminte - realizat din metal ideal pentru stabilitate. Construcția solidă și robustă îl face un raft ideal pentru locuință, afaceri, birou sau teren sau camping.

Perfect pentru o companie, birou, casa, camping!

Primiți oaspeți și nu există spațiu suficient pentru încălțăminte? Nu si cu raftul nostru! Desfasurați cadrul și raftul va fi aproape de două ori mai mare!

CARACTERISTICI:
-Ușor de asamblat.
-Construcție ușoară și stabilă.
-Bare transversale metalice pentru incaltaminte.
-Performanță estetică.
-Modernitate.

SPECIFICAȚII:
-Posibilitatea de raspandire - se ajustează in intervalul de 62-114 cm.
-Înălțime raft: 67 cm.
-Adâncime: 22,5 cm.
-Lățime reglabilă: 62-114 cm.
-Distanța dintre barele / rafturile verticale este de aproximativ 14 cm.
-Protectie cauciuc anti-alunecare (4 buc sus și 4 buc jos).
-Culoare: crom.
-Greutate: 2,4 kg.
Producator:PalmonixCod:GKW2-lena-2in1

Poti comanda online produsul Raft metalic Lena 2 in 1 pentru depozitare incaltaminte, 4 nivele, reglabil in intervalul 61-114 cm la pretul de 105lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Raft metalic lena 2 in 1 pentru depozitare incaltaminte, 4 nivele, reglabil in intervalul 61-114 cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Raft metalic lena 2 in 1 pentru depozitare incaltaminte, 4 nivele, reglabil in intervalul 61-114 cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 105.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Raft metalic lena 2 in 1 pentru depozitare incaltaminte, 4 nivele, reglabil in intervalul 61-114 cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 105.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 105.00 lei cat costa produsul cu codul GKW-LENA-2IN1 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Raft metalic lena 2 in 1 pentru depozitare incaltaminte, 4 nivele, reglabil in intervalul 61-114 cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul GKW-LENA-2IN1 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Raft metalic lena 2 in 1 pentru depozitare incaltaminte, 4 nivele, reglabil in intervalul 61-114 cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Raft metalic lena 2 in 1 pentru depozitare incaltaminte, 4 nivele, reglabil in intervalul 61-114 cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Raft metalic lena 2 in 1 pentru depozitare incaltaminte, 4 nivele, reglabil in intervalul 61-114 cm

Comanda cu incredere