Brand: Camry
ADL-CR 1151W

Radio retro cu ceas camry, afisaj lcd, alarma dubla, bluetooth, usb, fm/am, mp3, culoare alb

247.00 lei

+
Radio Retro cu Ceas Camry, Afisaj LCD, Alarma Dubla, Bluetooth, USB, FM/AM, MP3, Culoare Alb

Radio Retro cu Ceas Camry, Afisaj LCD, Alarma Dubla, Bluetooth, USB, FM/AM, MP3, Culoare AlbRadioul are un aspect estetic care se potrivește cu ușurință în majoritatea camerelor. Sub carcasa minimalistă, există posibilități de programare a până la 40 de posturi de radio, redarea fișierelor de pe un dispozitiv USB sau folosind functia Bluetooth. În plus, este echipat, de asemenea, cu un ceas cu afișaj lizibil. In plus, radioul are o funcție de alarmă care poate alarma sunetul unei emisiuni radio sau al unui semnal de dispozitiv. Dispozitivul are, de asemenea, un port USB care vă permite atât încărcarea dispozitivelor, cât și redarea fișierelor MP3 de la Pendrive.Specificatii:
Radio digital AM / FMÎncărcarea prin portul USBRedarea fișierelor MP3 cu PendriveProgramarea a până la 40 de stațiiFuncția BluetoothAfișaj LCDAlarmă dublă ,,Treziți-vă Radio / Beep,,Dimensiuni: 19x37x16 cmAmânați funcțiaPutere min: 2 x 3 W RMSCuloare: alb

Producator:CamryCod:ADL15-CR 1151w

Poti comanda online produsul Radio Retro cu Ceas Camry, Afisaj LCD, Alarma Dubla, Bluetooth, USB, FM/AM, MP3, Culoare Alb la pretul de 247lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Radio retro cu ceas camry, afisaj lcd, alarma dubla, bluetooth, usb, fm/am, mp3, culoare alb , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Radio retro cu ceas camry, afisaj lcd, alarma dubla, bluetooth, usb, fm/am, mp3, culoare alb poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 247.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Radio retro cu ceas camry, afisaj lcd, alarma dubla, bluetooth, usb, fm/am, mp3, culoare alb prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 247.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 247.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-CR 1151W nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Radio retro cu ceas camry, afisaj lcd, alarma dubla, bluetooth, usb, fm/am, mp3, culoare alb se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-CR 1151W atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Radio retro cu ceas camry, afisaj lcd, alarma dubla, bluetooth, usb, fm/am, mp3, culoare alb , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Radio retro cu ceas camry, afisaj lcd, alarma dubla, bluetooth, usb, fm/am, mp3, culoare alb a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Radio retro cu ceas camry, afisaj lcd, alarma dubla, bluetooth, usb, fm/am, mp3, culoare alb

Comanda cu incredere