Brand: Blow
BLW-78-268

Radio mp3 player auto blow cu usb, sd, mmc, aux, display lcd color mare

114.00 lei

Radio MP3 Player Auto Blow cu USB, SD, MMC, AUX, Display LCD Color Mare

Radio MP3 Player Auto Blow cu USB, SD, MMC, AUX, Display LCD Color MareCaracteristicile dispozitivului:

- Tuning FM
- Stații de tuning și memorare automată
- prize USB / SD / MMC
- citirea formatului MP3
- Ecran LCD mare
- intrare AUX
- Conectare prin interfață ISO
- Rezistență la praf și șoc


Specificații:

Interval de frecvență: 87,5 MHz până la 108 MHz
Sensibilitate maximă: a‰¤ 37 dBf
Raportul semnal / zgomot: a‰¥ 40 dB
Separarea canalelor stereo: a‰¥ 20 dB

MP3

Formate acceptate: MP3Suporți de date: memorie USB / card TFRăspunsul de frecvență: (100 Hz ~ 10 kHz) - / + 8 dBRaportul semnal / zgomot: a‰¥ 50 dBSepararea canalului: a‰¥ 35 dBDistorsiune a tensiunii: a‰¤ 5%

Producator:BlowCod:BLW7-78-268

Poti comanda online produsul Radio MP3 Player Auto Blow cu USB, SD, MMC, AUX, Display LCD Color Mare la pretul de 114lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Radio mp3 player auto blow cu usb, sd, mmc, aux, display lcd color mare , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Radio mp3 player auto blow cu usb, sd, mmc, aux, display lcd color mare poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 114.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Radio mp3 player auto blow cu usb, sd, mmc, aux, display lcd color mare prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 114.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 114.00 lei cat costa produsul cu codul BLW-78-268 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Radio mp3 player auto blow cu usb, sd, mmc, aux, display lcd color mare se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul BLW-78-268 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Radio mp3 player auto blow cu usb, sd, mmc, aux, display lcd color mare , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Radio mp3 player auto blow cu usb, sd, mmc, aux, display lcd color mare a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Radio mp3 player auto blow cu usb, sd, mmc, aux, display lcd color mare

Comanda cu incredere