Brand: Manta
ANN-RS4503

Radio mp3 player auto 1din / fm / usb / led / ceas / card microsd

121.00 lei

Radio MP3 Player Auto 1DIN / FM / USB / LED / Ceas / Card MicroSD

Radio MP3 Player Auto 1DIN / FM / USB / LED / Ceas / Card MicroSD


Specificații:-Sursa de alimentare: 12 V
-Slot pentru card de memorie: microSD (32 GB max)
-Mufă USB: DA.
-Audio care pot fi redate: MP3.
-Display: LED ceas digital.
-Caracteristici suplimentare: pauză, shuffle, funcția de repetare, egalizator.
-Telecomanda: NU
-Putere de ieșire: 4 x 10

Producator:MantaCod:ANN4-RS4503

Poti comanda online produsul Radio MP3 Player Auto 1DIN / FM / USB / LED / Ceas / Card MicroSD la pretul de 121lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Radio mp3 player auto 1din / fm / usb / led / ceas / card microsd , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Radio mp3 player auto 1din / fm / usb / led / ceas / card microsd poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 121.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Radio mp3 player auto 1din / fm / usb / led / ceas / card microsd prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 121.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 121.00 lei cat costa produsul cu codul ANN-RS4503 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Radio mp3 player auto 1din / fm / usb / led / ceas / card microsd se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ANN-RS4503 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Radio mp3 player auto 1din / fm / usb / led / ceas / card microsd , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Radio mp3 player auto 1din / fm / usb / led / ceas / card microsd a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Radio mp3 player auto 1din / fm / usb / led / ceas / card microsd

Comanda cu incredere