Brand: Vordon
PPV-HT-4.1MP

Radio mp3 player auto 1din cu display, telecomanda, usb, card sd, bluetooth, microfon incorporat, putere 4x45w

321.00 lei

+
Radio MP3 Player Auto 1DIN cu Display, Telecomanda, USB, Card SD, Bluetooth, Microfon Incorporat, Putere 4x45W

Radio MP3 Player Auto 1DIN cu Display, Telecomanda, USB, Card SD, Bluetooth, Microfon Incorporat, Putere 4x45WRadio MP3 player auto cu USB SD Bluetooth, dimensiune 1DINNoul Radio Player HT-4.1MP de o putere de 4x45W echipat cu USB full-size și SD de pe panoul frontal. Pentru a asigura siguranța în timpul conducerii, acesta detine modul Bluetooth instalat, care vă permite să vorbiti fără a lua mâinile de pe volan. Include suport pentru profilul A2DP, care vă permite să transferați fișiere de muzică de pe un smartphone conectat. Setul include , de asemenea , un microfon extern , care poate fi implementat în mod liber în mașină pentru a face confortabila optiunea de apeluri.Radioul are incorporat Bluetooth, care permite conversații în timpul sofatului . Sunetul telefonului se va auzi prin difuzoare în timp ce microfonul extern atașat la kit va permite sa conversați fără comenzi manuale. Puteți reda în flux muzică fără fir de pe telefon!Radioul are un sistem de sunet încorporate (cum ar fi pop, rock și clasic).Capacitatea de a conecta o camera de mers inapoi (Nu este inclusa).Kitul contine: include-Radio HT - 4.1MP
-Telecomanda pentru control de la distanță
-Microfon externProducator:VordonCod:PPV-HT-4.1MP

Poti comanda online produsul Radio MP3 Player Auto 1DIN cu Display, Telecomanda, USB, Card SD, Bluetooth, Microfon Incorporat, Putere 4x45W la pretul de 321lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Radio mp3 player auto 1din cu display, telecomanda, usb, card sd, bluetooth, microfon incorporat, putere 4x45w , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Radio mp3 player auto 1din cu display, telecomanda, usb, card sd, bluetooth, microfon incorporat, putere 4x45w poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 321.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Radio mp3 player auto 1din cu display, telecomanda, usb, card sd, bluetooth, microfon incorporat, putere 4x45w prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 321.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 321.00 lei cat costa produsul cu codul PPV-HT-4.1MP nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Radio mp3 player auto 1din cu display, telecomanda, usb, card sd, bluetooth, microfon incorporat, putere 4x45w se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul PPV-HT-4.1MP atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Radio mp3 player auto 1din cu display, telecomanda, usb, card sd, bluetooth, microfon incorporat, putere 4x45w , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Radio mp3 player auto 1din cu display, telecomanda, usb, card sd, bluetooth, microfon incorporat, putere 4x45w a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Radio mp3 player auto 1din cu display, telecomanda, usb, card sd, bluetooth, microfon incorporat, putere 4x45w

Comanda cu incredere