Brand: Audiocore
CTR-AC9720

Radio mp3 player auto 1din cu bluetooth / wma / usb / rds / sd / iso cube / multicolor audiocore

150.00 lei

Radio MP3 Player Auto 1DIN cu Bluetooth / WMA / USB / RDS / SD / ISO Cube / Multicolor Audiocore

Radio MP3 Player Auto 1DIN cu Bluetooth / WMA / USB / RDS / SD / ISO Cube / Multicolor AudiocoreRadio player-ul are incorporat Bluetooth, care vă permite să efectuați apeluri în timpul conducerii. Sunetul telefonului se va auzi prin difuzoarele în timp ce un microfon încorporat la radio vă va permite să efectuati în mod "hands free" o conversație.Prin Bluetooth, puteți reda muzica de pe telefonul mobil!
Radio are un cititor de carduri SD și TF. În plus, panoul frontal are un port USB și intrare AUX - mini-mufa stereo, la care vă puteți conecta direct un player portabil, cum ar fi iPod - urile / MP3 player / telefon mobil / smartphone. Pentru a satisface așteptările utilizatorilor, această unitate are 7 culori de iluminare din spate!
Include: control de la distanță și cub ISO!Caracteristici cheie:
- tehnologia Bluetooth
- Media Suport USB / SD / TF
- 7 Culori iluminare
- Digital Radio cu FM + RDS
- Suporta MP3 / WMA
- Putere de ieșire 4x25W
- incluse cub ISO
- Telecomanda
- AUX ieșire amperi 4RCA
- Certificare: CE, RoHSformate audioWMA
MP3
sistemul de culoareNu există date
comunicaţii fără firBluetooth
Formate de redare videoNu
Redare de pe USBDa
CD playernu
Dimensiuni (DIN)1 DIN
Band (radio / antenă)FM (FM)
RDS FM
Nu
25
ISO Cube
1 x 3,5 mm mini jack AUX
1 x USB
tuner TVNu
dimensiuni
180 x 52 x 115 mm- Banda de frecvență FM / RDS-87,5 MHz 108MHz
- Sensibilitate FM / RDS FM <26dB

- FM / RDS semnal / zgomot S / N:> 45dB
- Frecventa: 100Hz-10kHz (+ 10 dB)
- rata de date MP3: 8-320kbps
- sold canale audio: <3 dB
- canal de separare: <22dB
- semnal de zgomot:> 55dB
- tensiune maximă 12V DC
- putere de ieșire efectivă de 4 * 25 W / 14.4V
- impedanţă difuzor: 4-8 OhmDa
accesorii
- Radio AudioCore AC9720
- Accesorii pentru a monta radioul în mașină
- conectorul ISO pentru conectarea
- chei pentru demontarea ușoară a radioului
- control de la distanță convenabilălipsă
lipsă
GPS-Nu există date
Radio FMDa
SD (Secure Digital)
Nu există date
Nu există date
Culoare (enumerate)negru

Producator:AudiocoreCod:ANN3-AC9720

Poti comanda online produsul Radio MP3 Player Auto 1DIN cu Bluetooth / WMA / USB / RDS / SD / ISO Cube / Multicolor Audiocore la pretul de 150lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Radio mp3 player auto 1din cu bluetooth / wma / usb / rds / sd / iso cube / multicolor audiocore , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Radio mp3 player auto 1din cu bluetooth / wma / usb / rds / sd / iso cube / multicolor audiocore poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 150.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Radio mp3 player auto 1din cu bluetooth / wma / usb / rds / sd / iso cube / multicolor audiocore prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 150.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 150.00 lei cat costa produsul cu codul CTR-AC9720 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Radio mp3 player auto 1din cu bluetooth / wma / usb / rds / sd / iso cube / multicolor audiocore se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul CTR-AC9720 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Radio mp3 player auto 1din cu bluetooth / wma / usb / rds / sd / iso cube / multicolor audiocore , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Radio mp3 player auto 1din cu bluetooth / wma / usb / rds / sd / iso cube / multicolor audiocore a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Radio mp3 player auto 1din cu bluetooth / wma / usb / rds / sd / iso cube / multicolor audiocore

Comanda cu incredere