Brand: Vordon
PPV-HT-EKG-01

Radio mp3 player auto 1din cu bluetooth, iluminat led multicolor, microfon extern inclus, putere 4x45w, fm/usb/led/card microsd/aux

204.00 lei

Radio MP3 Player Auto 1DIN cu Bluetooth, Iluminat LED Multicolor, Microfon Extern Inclus, Putere 4x45W, FM/USB/LED/Card MicroSD/AUX

Radio MP3 Player Auto 1DIN cu Bluetooth, Iluminat LED Multicolor, Microfon Extern Inclus, Putere 4x45W, FM/USB/LED/Card MicroSD/AUX






Unitatea centrală este echipată cu slot USB și SD de dimensiuni mari pe panoul frontal. Pentru a vă oferi siguranța în timpul deplasării, a fost instalat modul Bluetooth care vă permite să vorbiți fără a fi nevoie să vă luati mâinile de pe volan. Dispozitivul are funcțiile de căutare automată și de salvare a până la 18 posturi de radio.



Radioul are o conexiune integrată Bluetooth, care vă permite să efectuați conversații în timp ce conduceți mașina. Sunetul din telefon se va auzi în difuzoare, în timp ce microfonul atașat la set vă va permite să purtați o conversație. Acest modul va afișa numărul de telefon al persoanei care solicită afișarea digitală.


Conectori externi

Intrarea AUX de pe panou vă permite să conectați la radio orice dispozitiv cu o mufă pentru căști (mini-jack 3,5 mm). Bogăția conectorilor externi, designul interesant și manopera excepțională vă fac să îndrăgiți acest produs! Ieșirea RCA utilizată pe radio vă permite să conectați orice semnal sonor la aparat.




Amplificatorul încorporat de 4 × 45W oferă un sunet extrem de puternic.



Setul contine:

- radio HT-EKG-01.

- microfon.

- set de cabluri.



Poti comanda online produsul Radio MP3 Player Auto 1DIN cu Bluetooth, Iluminat LED Multicolor, Microfon Extern Inclus, Putere 4x45W, FM/USB/LED/Card MicroSD/AUX la pretul de 204lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Radio mp3 player auto 1din cu bluetooth, iluminat led multicolor, microfon extern inclus, putere 4x45w, fm/usb/led/card microsd/aux , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Radio mp3 player auto 1din cu bluetooth, iluminat led multicolor, microfon extern inclus, putere 4x45w, fm/usb/led/card microsd/aux poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 204.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Radio mp3 player auto 1din cu bluetooth, iluminat led multicolor, microfon extern inclus, putere 4x45w, fm/usb/led/card microsd/aux prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 204.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 204.00 lei cat costa produsul cu codul PPV-HT-EKG-01 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Radio mp3 player auto 1din cu bluetooth, iluminat led multicolor, microfon extern inclus, putere 4x45w, fm/usb/led/card microsd/aux se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul PPV-HT-EKG-01 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Radio mp3 player auto 1din cu bluetooth, iluminat led multicolor, microfon extern inclus, putere 4x45w, fm/usb/led/card microsd/aux , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Radio mp3 player auto 1din cu bluetooth, iluminat led multicolor, microfon extern inclus, putere 4x45w, fm/usb/led/card microsd/aux a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Radio mp3 player auto 1din cu bluetooth, iluminat led multicolor, microfon extern inclus, putere 4x45w, fm/usb/led/card microsd/aux

Comanda cu incredere