Brand: Blow
BLW-78-269

Radio mp3 player auto 1din cu bluetooth / display lcd / usb / sd / mmc / aux, blow

179.00 lei

Radio MP3 Player Auto 1DIN cu Bluetooth / Display LCD / USB / SD / MMC / AUX, Blow

Radio MP3 Player Auto 1DIN cu Bluetooth / Display LCD / USB / SD / MMC / AUX, BlowPrincipalele caracteristici:-Dispune de un player SD / MMC / USB
-Sistem reglare radio FM / AM
-Funcţia Bluetooth
-Reglaj automat al presetarii
-Citirea MP3
-Ecran LCD mare
-funcţia RDS
-AUX
-Conectarea prin intermediul ISO
-Tensiune nominală 12V
-Control de la distanță
-Rezistența la praf și șocuri

Producator:BlowCod:ANN3-78-269

Poti comanda online produsul Radio MP3 Player Auto 1DIN cu Bluetooth / Display LCD / USB / SD / MMC / AUX, Blow la pretul de 179lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Radio mp3 player auto 1din cu bluetooth / display lcd / usb / sd / mmc / aux, blow , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Radio mp3 player auto 1din cu bluetooth / display lcd / usb / sd / mmc / aux, blow poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 179.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Radio mp3 player auto 1din cu bluetooth / display lcd / usb / sd / mmc / aux, blow prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 179.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 179.00 lei cat costa produsul cu codul BLW-78-269 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Radio mp3 player auto 1din cu bluetooth / display lcd / usb / sd / mmc / aux, blow se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul BLW-78-269 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Radio mp3 player auto 1din cu bluetooth / display lcd / usb / sd / mmc / aux, blow , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Radio mp3 player auto 1din cu bluetooth / display lcd / usb / sd / mmc / aux, blow a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Radio mp3 player auto 1din cu bluetooth / display lcd / usb / sd / mmc / aux, blow

Comanda cu incredere