Brand: Maclean
CTR-AC9900

Radio mp3 mp5 player auto 1din cu bluetooth, handsfree, usb, telecomanda, ecran lcd, putere 4x50w

236.00 lei

+
Radio MP3 MP5 Player Auto 1DIN cu Bluetooth, Handsfree, USB, Telecomanda, Ecran LCD, Putere 4x50W

Radio MP3 MP5 Player Auto 1DIN cu Bluetooth, Handsfree, USB, Telecomanda, Ecran LCD, Putere 4x50WRadio Mp5 Player auto cu Bluetooth handsfree + telecomandaRadio Mp5 Player auto cu Bluetooth handsfree + telecomanda este un modern media player 4x50W putere, care va oferi divertisment excelent pe drum atat pentru șofer cât și pentru pasageri.
Dispozitivul are un ecran de 800x480 ecran TFT 260.000 full-color, care poate reda cu ușurință fișiere video divx, AVI sau de ex. În fotografii jpg, png.
Radioul are un cititor de carduri microSD și TF. În plus, panoul frontal are un port USB și intrare AUX - mini stereo jack la care puteți conecta direct iPod / mp3 / telefon mobil / smartphone.
Inclus: telecomandă, chei de dezmembrare radio și cub ISO!
Radioul vă va permite să vă bucurați de calitatea digitală a muzicii fără a avea probleme cu CD-urile greoaie. Locuința robustă, designul frumos, ușurința în utilizare și prețul redus fac din acesta un radio excelent pentru orice entuziast audio din mașină.
Afișaj 800x480 260.000 TFT plin de culoare.
Ieșirea AV vă permite să conectați un monitor suplimentar la radio, unde pasagerii sunt liberi să vizioneze video-uri. Pe de altă parte, portul AV ne oferă opțiunea de conectare a camerei din spate care, atunci când este conectată corect, se va aprinde când este cuplata functia de mers înapoi.
Suporta video de mai multe formate audio și
video , cum ar fi RMVB / RM / FLV / 3GP / MPEG / dvix / XviD / DAT / VOB / AVI Imagini: JPG / BMP / PNG și suportă formate audio: MP3 / WMA / WAV / OGG / AAC.Radio Bluetooth are BLUETOOTH incorporat, care vă permite să efectuați apeluri în timp ce conduceți. Sunetul telefonului se va auzi în difuzoare, în timp ce microfonul încorporat de pe radio vă va permite să vorbiți liber. Cu Bluetooth puteți să redați muzică de pe telefonul mobil!
Controlul volumului situat pe partea șoferului oferă un control vocal ușor și, cel mai important, sigur. În plus, există un buton MODE și alte butoane necesare în timp ce controlați radioul fără telecomandă. Cu telecomanda puteți controla radioul de pe scaunul din spate sau de pe scaunul pasagerului. Radioul este compus din cele mai bune componente, astfel încât să puteți fi sigur de durabilitate și fiabilitate pentru anii următori.Intrare USB / TF (microSD) Intrarea pe panoul frontal USB este o soluție excelentă și puteți schimba cu ușurință media ori de câte ori aveți nevoie de ea. Suporta un număr foarte mare de înregistrări preferate, cum ar fi în format mp3. Dacă USB-ul nu este suficient pentru dvs., radioul este echipat cu un cititor de carduri TF (microSD).

Specificații tehnice
1.Radio FM:
-Interval de frecvență: 87,5 MHZ ~ 108MHZ
-Sensibilitate maximă: <37dBf
-Raportul semnal / zgomot:> 40db
-Separare stereo:> 20 dB
2.MP5:
-Formate suportate: RMVB / RM / FLV / 3GP / MPEG / DVIX / XVID / DAT / VOB / AVI
-Memorarea muzicii: Cartelă scurtă / TF
-Răspunsul de frecvență: (100Hz ~ 10kHz) +/- 8dB
-Raportul semnal / zgomot:> 50dB
-Separarea canalului:> 35dB
-Distorsiuni armonice: <5%
-Stereo Balance: <3dB
3. SPECIFICAȚII GENERALE:
-Alimentare - DC 12V (vezi eticheta de alimentare)
-Putere de ieșire: 50W x4
-Speaker impedanță: 4 ~ 8 Ohm
-Dimensiunile panoului frontal: 178mm x 50mm x 11mm

Setul conține:
-Audiocore AC9900 MP5 AVI DivX Bluetooth handsfree
-Telecomanda + baterie
-ISO cub
-Chei pentru dezmembrare radio
-Ambalaj original.Producator:MacleanCod:CTR-AC9900

Poti comanda online produsul Radio MP3 MP5 Player Auto 1DIN cu Bluetooth, Handsfree, USB, Telecomanda, Ecran LCD, Putere 4x50W la pretul de 236lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Radio mp3 mp5 player auto 1din cu bluetooth, handsfree, usb, telecomanda, ecran lcd, putere 4x50w , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Radio mp3 mp5 player auto 1din cu bluetooth, handsfree, usb, telecomanda, ecran lcd, putere 4x50w poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 236.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Radio mp3 mp5 player auto 1din cu bluetooth, handsfree, usb, telecomanda, ecran lcd, putere 4x50w prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 236.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 236.00 lei cat costa produsul cu codul CTR-AC9900 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Radio mp3 mp5 player auto 1din cu bluetooth, handsfree, usb, telecomanda, ecran lcd, putere 4x50w se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul CTR-AC9900 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Radio mp3 mp5 player auto 1din cu bluetooth, handsfree, usb, telecomanda, ecran lcd, putere 4x50w , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Radio mp3 mp5 player auto 1din cu bluetooth, handsfree, usb, telecomanda, ecran lcd, putere 4x50w a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Radio mp3 mp5 player auto 1din cu bluetooth, handsfree, usb, telecomanda, ecran lcd, putere 4x50w

Comanda cu incredere