Brand: MalTec
MLS-GAS-4500WT

Radiator incalzire pe gaz butelie, putere 3400w, 3 trepte, suprafata incalzire 70mp + regulator si furtun cadou

182.00 lei

+
Radiator Incalzire pe Gaz Butelie, Putere 3400W, 3 Trepte, Suprafata Incalzire 70mp + Regulator si Furtun CADOU
Radiator Incalzire pe Gaz Butelie, Putere 3400W, 3 Trepte, Suprafata Incalzire 70mp + Regulator si Furtun CADOU

Specificatii:
-Trepte putere: 1400 - 3400 W.
-Senzor debit gaz.
-Senzor de oxigen.
-Suprafața de încălzire: până la 70m2.
-Presiune nominală: 37 mbar.
-Categorie: I3B (37).
-Greutate netă: 2,3 kg.
-Consumul de gaz: 110 - 305 g / h.
-Culoare: Argintiu - grafit.
-Dimensiuni dispozitiv: 29,0 x 24,0 x 10,0 cm.
-Dimensiuni ambalaj: 32,5 x 25,5 x 11,5 cm.

Setul include:
-Încălzitor pe gaz GAS-4500Wt.
-Un set de șuruburi pentru montare.
-Furtun cu regulator.

Echipamentele îmbogățite, ușurința în utilizare și execuția atentă sunt foarte apreciate.

Sistemul de încălzire cu gaz GAS-4500Wt arde gazul pe plăci ceramice, care sunt încălzite suplimentar pentru radiarea căldurii. Cantitatea de gaz consumată este utilizată pentru a genera căldură, ceea ce face ca acest radiator să fie cel mai eficient din comerț. Datorită setării în trei etape, putem regla nivelul de încălzire la nevoile noastre prin simpla rotire a regulatorului.

Este contruit din oțel care asigura rezistența dispozitivului la rugină, precum și la temperaturi ridicate în vecinătatea plăcilor ceramice.

Grila de protecție va împiedica pătrunderea accidentală a obiectelor nedorite în camera de combustie și va proteja împotriva arsurilor nedorite.

Încălzitorul cu gaz utilizează un arzător ceramic în 2 trepte pentru a genera căldura în funcție de temperatura din cameră, putem regla suprafața de încălzire pentru a vă încălzi cât mai bine posibil.

Putere ajustabilă. Interval de ajustare de la 1400 la 3400W.

Sistemul de încălzire cu gaz GAS-4500Wt are putere de încălzire reglabilă. Acesta poate fi setat pe trei nivele, în funcție de nevoi și de dimensiunea camerei în care se află.

Senzor de debit de gaz, senzor de oxigen. Multe sisteme de securitate ne protejează atunci când folosim dispozitivul. Are toate certificatele și standardele de performanță necesare, astfel încât riscurile cele mai scăzute să nu apară în timpul utilizării.

Furtun cu regulator inclus! Radiatorul trebuie conectat numai la sursa de gaz și este gata de funcționare.

Exemple de aplicații:
-Ateliere și săli de lucru. Aceasta este soluția perfectă pentru camerele care au nevoie de încălzire timp de numai 8-10 ore pe zi.

-În timpul renovării. Când trebuie să se usuce vopseaua pe pereți sau in timpul iernii.

-În cabane. Nu trebuie să ne temem de frigul din timpul sărbătorilor.

-În garaj, când trebuie să facem reparații sau cand efectuam diferite proiecte.

Producator:MalTecCod:MLS4-GAS-4500WT

Poti comanda online produsul Radiator Incalzire pe Gaz Butelie, Putere 3400W, 3 Trepte, Suprafata Incalzire 70mp + Regulator si Furtun CADOU la pretul de 182lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Radiator incalzire pe gaz butelie, putere 3400w, 3 trepte, suprafata incalzire 70mp + regulator si furtun cadou , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Radiator incalzire pe gaz butelie, putere 3400w, 3 trepte, suprafata incalzire 70mp + regulator si furtun cadou poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 182.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Radiator incalzire pe gaz butelie, putere 3400w, 3 trepte, suprafata incalzire 70mp + regulator si furtun cadou prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 182.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 182.00 lei cat costa produsul cu codul MLS-GAS-4500WT nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Radiator incalzire pe gaz butelie, putere 3400w, 3 trepte, suprafata incalzire 70mp + regulator si furtun cadou se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MLS-GAS-4500WT atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Radiator incalzire pe gaz butelie, putere 3400w, 3 trepte, suprafata incalzire 70mp + regulator si furtun cadou , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Radiator incalzire pe gaz butelie, putere 3400w, 3 trepte, suprafata incalzire 70mp + regulator si furtun cadou a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Radiator incalzire pe gaz butelie, putere 3400w, 3 trepte, suprafata incalzire 70mp + regulator si furtun cadou

Comanda cu incredere