Brand: Adler
ADL-AD 7808

Radiator calorifer electric cu ulei adler, 9 elementi, putere 2000w, termostat reglabil si protectie la supraincalzire

182.00 lei

+
Radiator Calorifer Electric cu Ulei Adler, 9 Elementi, Putere 2000W, Termostat Reglabil si Protectie la Supraincalzire
Radiator Calorifer Electric cu Ulei Adler, 9 Elementi, Putere 2000W, Termostat Reglabil si Protectie la Supraincalzire

Un radiator pe ulei foarte eficient, de mare ajutor cand este nevoie sa incalziti o camera unde nu exista incalzire, indispensabil atunci când apare o defecțiune a sistemului de încălzire. Radiatorul oferă posibilitatea reglării temperaturii. Pentru siguranță, dispozitivul este echipat cu o protecție împotriva supraîncălzirii. Radiatorul are o formă elegantă, datorită căreia nu deranjează vizual atunci când este pus acasă sau la biroul unde vin oaspeții sau clienții. Radiatorul are 9 elementi și o putere maxima de 2000W.
Greutatea redusă a radiatorului, depozitarea cablurilor, un mâner mare pentru transport și roțile fac radiatorul nu numai practic, dar foarte ușor de transportat între camere. Este un plus mare pentru un încălzitor portabil și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la zgârierea podelei! Butoanele de comandă a termostatului și comutatorului amlasate pe partea frontala vă permit să activați, să setați și să opriți dispozitivul în câteva momente!

Specificatii:
- calorifer electric cu ulei;
- butoane de reglare a tmperaturii situate pe partea frontala;
- indicator luminos;
- 9 elementi;
- protectie impotriva supraincalzirii;
- putere maxima 2000 W;
- alimentare 220-240 V ~ 50/60 Hz

Producator:AdlerCod:ADL16-AD 7808

Poti comanda online produsul Radiator Calorifer Electric cu Ulei Adler, 9 Elementi, Putere 2000W, Termostat Reglabil si Protectie la Supraincalzire la pretul de 182lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Radiator calorifer electric cu ulei adler, 9 elementi, putere 2000w, termostat reglabil si protectie la supraincalzire , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Radiator calorifer electric cu ulei adler, 9 elementi, putere 2000w, termostat reglabil si protectie la supraincalzire poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 182.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Radiator calorifer electric cu ulei adler, 9 elementi, putere 2000w, termostat reglabil si protectie la supraincalzire prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 182.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 182.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-AD 7808 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Radiator calorifer electric cu ulei adler, 9 elementi, putere 2000w, termostat reglabil si protectie la supraincalzire se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-AD 7808 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Radiator calorifer electric cu ulei adler, 9 elementi, putere 2000w, termostat reglabil si protectie la supraincalzire , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Radiator calorifer electric cu ulei adler, 9 elementi, putere 2000w, termostat reglabil si protectie la supraincalzire a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Radiator calorifer electric cu ulei adler, 9 elementi, putere 2000w, termostat reglabil si protectie la supraincalzire

Comanda cu incredere