Brand: Adler
ADL-AD 7807

Radiator calorifer electric cu ulei adler, 7 elementi, putere 1500w, termostat reglabil si protectie la supraincalzire

150.00 lei

+
Radiator Calorifer Electric cu Ulei Adler, 7 Elementi, Putere 1500W, Termostat Reglabil si Protectie la Supraincalzire

Radiator Calorifer Electric cu Ulei Adler, 7 Elementi, Putere 1500W, Termostat Reglabil si Protectie la SupraincalzireUn radiator foarte eficient cu ulei. De mare ajutor atunci cand doriti sa incalziti o camera unde nu exista alte surse de caldura. Este indispensabil atunci când apare o defecțiune a sistemului de încălzire. Radiatorul oferă posibilitatea reglării temperaturii și are două setări de încălzire. Pentru siguranță, dispozitivul este echipat cu protecție împotriva supraîncălzirii. Radiatorul are o formă elegantă, datorită căreia nu deranjează vizual, poate fi montat chiar si intr-un birou. Radiatorul cu ulei AD 7802 are 7 elementi și o putere de 1500W.
O lumină semnaliza funcționarea dispozitivului care vă permite să controlați functionalitatea sa și în timpul nopții. Greutatea redusă a radiatorului, depozitarea cablurilor, un mâner mare pentru transport și roțile fac radiatorul nu numai practic, dar foarte ușor de transportat între camere. Este un plus mare pentru un încălzitor portabil și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la zgârierea podelei! Butoanele de comandă a termostatului și a comutatorului vă permit să activați, să setați și să opriți dispozitivul în câteva momente!Specificatii:
- calorifer electric cu 7 elementi;
- permite controlul temperaturii;
- 2 setari de incalzire;
- echipat cu protectie la supraincalzire;
- indicator luminos situat pe partea frontala;
- permite infasurarea cablului;
- putere maxima 1500 W;***
Alimentare: 230V ~ 50H!

Producator:AdlerCod:ADL16-AD 7807

Poti comanda online produsul Radiator Calorifer Electric cu Ulei Adler, 7 Elementi, Putere 1500W, Termostat Reglabil si Protectie la Supraincalzire la pretul de 150lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Radiator calorifer electric cu ulei adler, 7 elementi, putere 1500w, termostat reglabil si protectie la supraincalzire , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Radiator calorifer electric cu ulei adler, 7 elementi, putere 1500w, termostat reglabil si protectie la supraincalzire poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 150.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Radiator calorifer electric cu ulei adler, 7 elementi, putere 1500w, termostat reglabil si protectie la supraincalzire prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 150.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 150.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-AD 7807 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Radiator calorifer electric cu ulei adler, 7 elementi, putere 1500w, termostat reglabil si protectie la supraincalzire se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-AD 7807 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Radiator calorifer electric cu ulei adler, 7 elementi, putere 1500w, termostat reglabil si protectie la supraincalzire , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Radiator calorifer electric cu ulei adler, 7 elementi, putere 1500w, termostat reglabil si protectie la supraincalzire a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Radiator calorifer electric cu ulei adler, 7 elementi, putere 1500w, termostat reglabil si protectie la supraincalzire

Comanda cu incredere